+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon Europe zadržao tri prve pozicije na zapadnoeuropskom tržištu usluga za upravljanje ispisom i dokumentima
Oganj 05.09.2017

Canon Europe zadržao je svoje tri prve pozicije na zapadnoeuropskom tržištu usluga za upravljanje ispisom i dokumentima, (managed print and document services – MPDS), prema najnovijem izvještaju tvrtke IDC pod naslovom “Western Europe Basic Print and Managed Print and Document Services Market Shares, 2016: The Battle for the Midmarket Begins (IDC #EMEA41558217, August 2017)”, gledano prema prihodima od izravnih ugovora s dobavljačima MPDS-a. Za Canon je u izvještaju navedeno da održava dosljedni godišnji rast širom Zapadne Europe. 

Chris Holgate, viši menadžer za strategiju usluga upravljanja ispisom i poslovni razvoj za regiju EMEA u tvrtki Canon Europe, kaže: "Ponovno nam je jako drago da IDC-ov izvještaj prepoznaje Canonovo neprekidno i postojano ulaganje u usluge i rješenja za upravljanje radnim tokovima dokumenata. To je i jasan odraz naše trajne predanosti da ponudimo korisnicima najbolja rješenja, prilagođena njihovim poslovnim potrebama. U svijetu upravljanja dokumentima i informacijama koji se neprekidno mijenja nastavit ćemo razvijati našu dosljednu ponudu usluga upravljanja ispisom, da bi odgovorili na rastuće potrebe ureda i korporativnih odjela za ispisivanje, uključujući okruženja na više lokacija i u više država.”

Kao što je navedeno u izvještaju, Canon je zadržao stabilnu poziciju u branši u vremenu dok mnogi drugi igrači na tržištu prolaze kroz razdoblje restrukturiranja. Canon nastavlja održavati i poboljšavati svoj položaj u branši kroz nova ulaganja, rast i dosljednu ponudu, gradeći uspjeh na svom nasljeđu vodeće tehnološke inovativnosti na tržištu i razvijajući nova rješenja i aplikacije za usluge upravljanja ispisom da bi odgovorio na najveće izazove sigurnosti, uskladivosti i korporativne održivosti.


Slider1 Slider1 Slider1
Top