Novosti 28.10.2021

PRISMAprepare Go - aplikacija namijenjena manjim tiskarama

PRISMAprepare Go - aplikacija namijenjena manjim tiskarama

Gradeći na svom uspješnom softveru PRISMA, namijenjenom radnim procesima u produkcijskom tisku, Canon Europe predstavlja PRISMAprepare Go, alat za sigurno slanje i pripremu datoteka za male interne odjele za tisak i davatelje usluga tiska. PRISMAprepare Go se nudi kao usluga u oblaku po modelu softvera u obliku usluge (software-as-a-service – SaaS), a korisnici joj mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta na kojemu imaju pristup Internetu i preglednik weba.

 

PRISMAprepare Go ubrzava proces učitavanja korisničkih datoteka, brzo provjeravajući njihovu prikladnost za tisak i obavljajući osnovne provjere pred tisak kao što su pogrešna ili nespecificirana veličina stranice, formatiranje, fontovi i razlučivost slika. Ovo pomaže u eliminaciji pogrešaka smanjujući broj skupih neispravnih otisaka i štedi vrijedno vrijeme.

 

Za konfiguriranje, upravljanje i održavanje usluge PRISMAprepare Go nije potrebna IT ekspertiza ili posebna poduka, tako da korisnici mogu pokrenuti uslugu u nekoliko minuta. Sama usluga je jednostavna i intuitivna za korištenje. Apilkacija podržava Canonove uređaje za produkcijski tisak bez obzira jesu li pogonjeni PRISMAsyncom, Fieryjem ili Canonovim PDL-om, kao i generičke JDF uređaje za tisak trećih strana.

 

David Preskett, potpredsjednik za prodaju dokumentskih rješenja u tvrtki Canon Europe kaže: “Dnevni je izazov malim tiskarama upravljati povećanim brojem tiskarskih zadataka malog obujma uz stroge rokove, dok istovremeno pokušavaju privući i zadržati korisnike i ostati profitabilne. Nudeći PRISMAprepare Go kao naš prvi SaaS proizvod za upravljanje radnim procesom, činimo jednostavnim i povoljnim svakoj tiskari da automatizira predaju datoteka, obradu i produkciju, bez ulaganja u složeni softver koji se mora instalirati ili IT vještine. Internim odjelima za tisak PRISMAprepare Go nudi novu razinu automatizacije i profesionalizma i daje im vrijeme za dodati vrijednost svojim internim korisnicima kroz razvoj novih usluga. S niskim mjesečnim troškovima pretplate i bez prethodnih troškova, mali interni odjeli za tisak i komercijalne tiskare mogu napraviti pozitivan korak prema pojednostavljivanju procesa, poboljšati svoju uslugu korisnicima, spriječiti greške i neispravne otiske i fokusirati svoje resurse na izgradnju odnosa s korisnicima kako bi potaknuli rast. Automatizacija je upravo postala pristupačna svakomu.”

 

Korisnici pristupaju usluzi PRISMAprepare Go kroz PRISMA Home, novi portal u središtu svih rješenja u oblaku i alata iz skupine PRISMA. Radeći na platformi Microsoft® Azure s njenim jakim sigurnosnim značajkama, PRISMA Home daje pouzdan i siguran pristup uslugama i pohrani PRISMA Cloud Storage, gdje korisnici mogu pohraniti podatke i datoteke naručitelja. Tiskare mogu također kroz portal vidjeti svoje pretplate, kontaktirati Canon i upravljati vlastitim internim korisnicima usluge.

 

Jednostavno slanje datoteka on-line
PRISMAprepare Go dolazi s portalom za slanje datoteka koji tiskare mogu brendirati kao svoj vlastiti i koji slanje datoteka online čini laganim. Konfiguracija je jednostavna – tiskare mogu personalizirati i brendirati korisničko sučelje namijenjeno njihovim naručiteljima i brzo kreirati interne korisničke račune administratora, operatora i svakog individualnog korisnika.

 

Naručiteljima ili internim korisnicima, ako je riječ o internim odjelima za tisak, značajka slanja putem sučelja povuci-i-spusti („drag-and-drop“) čini slanje jednog ili više PDF datoteka jednostavnim, a uz PDF-ove mogu poslati i dodatne instrukcije koje će tiskara pregledati prije prihvaćanja u produkciju. Portal im dopušta i da prate status svog zadatka online, uklanjajući potrebu za vremenski zahtjevnom komunikacijom putem e-maila i telefona i oslobađajući njihovo vrijeme da dodaju vrijednost drugdje.

 

Tiskare imaju trenutni pregled dolazećih zadataka, pojednostavljenu komunikaciju i uklanjanje često previđenih troškova intervencije za ispravkom neispravnih datoteka, dok će naručitelj cijeniti mogućnost da pošalje datoteke online, osiguravajući ponovljene narudžbe i izgrađujući lojalnost.

 

PRISMAprepare Go će biti uskoro dostupan izravno od Canona ili kroz ovlaštene prodajne partnere.

Mjesečna pretplata uključuje sve funkcionalnosti i standardno uključuje 10 GB za pohranu te kontinuirane nadogradnje novim značajkama.

Za više informacija o usluzi PRISMAprepare Go i portalu PRISMA Home, molimo posjetite https://www.canon.hr/business/products/software/prismapreparego/.