Ova obavijest o privatnosti govori Vam što možete očekivati kada društvo OGANJ d.o.o., Zagreb, Strojarska cesta 22, OIB:10077695689 (u daljnjem tekstu: OGANJ) prikuplja osobne podatke o Vama kada koristite usluge našeg društva. OGANJ se obvezuje zaštititi Vaše osobne podatke kada koristite naše usluge. Kad god pružite takve informacije, Vaše ćemo podatke koristiti samo u skladu sa svim primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Vaši će se podaci čuvati u sigurnom okruženju, a pristup će biti ograničen.

Obećavamo da ćemo prikupljanje, korištenje i pohranjivanje Vaših osobnih podataka činiti na siguran način.
Obećavamo da ćemo koristiti Vaše osobne podatke transparentno i samo za određene svrhe.
Obećavamo da ćemo vas informirati o načinu na koji upotrebljavamo Vaše podatke i kome ih dajemo.

 

Koje ćemo podatke prikupljati o Vama?

 

Osobni podaci koje prikupljamo vezani su za razlog prikupljanja. U većini slučajeva radi se o osnovnim osobnim podacima poput:
-ime i prezime, oib, adresa, e-mail, datum rođenja, potpis, kontakt podaci i sl.

 

Kako ćemo koristiti informacije koje prikupljamo?

 

OGANJ će koristiti vaše osobne podatke za više svrha, uključujući sljedeće:

  • Radi prethodnih radnji nužnih za sklapanje ugovora.
  • Radi sklapanja i ispunjenja ugovora o korištenju naših proizvoda i usluga.
  • Radi ispunjavanja zakonskih obveza sukladno pozitivnim zakonskim propisima.
  • Da bismo Vam pružili povratne informacije na Vaše upite i pritužbe.
  • Da bismo Vam poslali marketinške komunikacije o proizvodima i uslugama naše tvrtke. Mi ćemo to učiniti samo ako nam date jasnu suglasnost da to želite. Zakonsko opravdanje za slanje marketinških obavijesti o našim proizvodima i uslugama je da ste dali jasan pristanak da se Vaši osobni podaci koriste u tu svrhu. Uvijek imate kontrolu nad svojim podacima, te se možete isključiti od daljnjeg primanja marketinških obavijesti na isti način kako ste na isto i pristali.

Vaše ćemo podatke čuvati u okviru naše tvrtke i naših povjerljivih trećih osoba, osim u slučajevima gdje je otkrivanje zakonom propisano, npr. Državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona.
OGANJ ne dijeli osobne podatke trećim stranama, osim u slučaju kada je osoba (ispitanik) dala izričitu privolu na ili ukoliko je obveza prosljeđivanja osobnih podataka određena zakonom.
Vaši osobni podaci, primjerice Vaše ime i adresa, mogu biti proslijeđeni trećim osobama, primjerice dostavnoj službi, kada je to potrebno radi dostave robe koju ste naručili ili primjerice u slučaju obrade plaćanja kreditnim i debitnim karticama odnosno u drugim sličnim situacijama vezanim za spomenute svrhe. Naš legitimni interes za ovakav prijenos je da Vam omogućimo čim bolju i cjelovitu uslugu. Budući da smo odgovorni za Vaše osobne podatke, uvijek provjeravamo da Vaši podaci ostaju zaštićeni i sigurni pri prenošenju.

 

Koliko dugo ćemo zadržati Vaše podatke?


Vaši osobni podaci čuvat će se u periodu nužnim za ispunjenje obveza iz zakona, ugovora ili sukladno predviđenim svrhama prikupljanja
Vaši osobni podaci za marketinške komunikacije bit će zadržani u razdoblju postojanja Vaše privole.

 

Koja imam prava nad mojim osobnim podacima?


Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka od nas imate pravo zatražiti:

  • Pristup svojim osobnim podacima postavljanjem zahtjeva za pristup.
  • Ispravak, Brisanje i Ograničavanje obrade Vaših podataka ako je to opravdano
  • Prijenos podataka.
  • Pravo na prigovor.
  • Pravo na pritužbu nadzornom tijelu.