Zainteresirani ste za uslugu?

Najčešća pitanja o Print4Rent usluzi

 

Zašto ugovoriti najam multifunkcijskog uređaja umjesto kupnje?
 

Brojne su prednosti najma uređaja. Ono što je zasigurno najznačajnije, u odnosu na opciju kupnje uređaja, jest da nema velikih početnih ulaganja, fleksibilnost te kompletnu brigu o ispisu prepuštate nama (toneri, redovni servis, originalni rezervni dijelovi, zbrinjavanje otpadnog tonera). 

Što ako za godinu dana organizacija naraste i trebamo brži uređaj ili uređaj s više funkcija?
 

Fleksibilnost je jedna od glavnih značajki ugovaranja najma. Naime, uređaj koji sada imate možda vam neće odgovarati za godinu ili dvije. Kako vaše poslovanje raste i razvija se tako i mi vas pratimo. Uz opciju najma uređaja moguće je jednostavnije zamijeniti postojeći uređaj s novim ili bržim uređajem. Možda ste u početku imali A4 crno/bijeli uređaj, a sada imate potrebu i za A3 ispisom u boji. Također, ukoliko je broj djelatnika narastao, potreban vam je dodatni uređaj ili uređaj na novoj lokaciji organizacije. Sve je to moguće uz opciju najma ispisnog uređaja.

Tko je odgovoran za tonere u slučaju ugovaranja najma ispisnog uređaja?
 

Toneri su uključeni u cijenu najma uređaja tako da ne morate više voditi brigu imate li dovoljno tonera ni koji toner odgovara vašem uređaju. Naši djelatnici brinu da uvijek imate rezervni toner kod sebe.

Kako trebamo zbrinjavati otpadni toner?
 

Ugovaranjem najma uređaja brigu o otpadnim tonerima prenosite na nas. Otpadne tonere preuzimamo kod vas i zbrinjavamo ih na zakonski propisani način.

Što se događa u slučaju kvara na printeru? Koliko moramo čekati popravak?
 

Kvalitetnim rješenjem za praćenje uređaja svakodnevno imamo informacije o stanju vašeg ispisnog uređaja. U slučaju bilo kakvog kvara ili zastoja, dobivamo obavijest te često i prije vas samih imamo informaciju o zastoju, što nam omogućuje da pravovremeno reagiramo i minimiziramo vrijeme zastoja. U slučaju manjih kvarova, naši djelatnici odjela servisa dolaze kod vas u roku od 24 sata i otklanjaju kvar, a u slučaju većih kvarova, ispisni uređaj se dovozi kod nas u ovlašteni servis, a vama se osigurava zamjenski uređaj, istih ili boljih karakteristika, kako biste mogli nesmetano obavljati svoj posao. 

Je li moguće ugovoriti najam na više lokacija u Republici Hrvatskoj ili samo u Zagrebu?
 

Najam multifunkcijskog uređaja ili printera moguće je ugovoriti za čitavo područje Republike Hrvatske, uključujući i otoke. 

Možemo li vidjeti uređaj i isprobati rad na njemu? Imate li neki izložbeni centar?
 

Na adresi Strojarska cesta 22, 1. kat imamo Experience centar gdje su izloženi najnoviji modeli uređaja. Rezervirajte termin dolaska u Experience centar i stručni tim će vam prezentirati rad na uređaju, dati vam stručne savjete te vam pomoći u odabiru ispisnog uređaja koji najbolje odgovara vašim potrebama. Termin možete rezervirati telefonski, e-mailom ili putem obrasca na našoj web stranici, pod Experienece centar.

Pratite li zalihu i potrošnju tonera? Moramo li vam javljati da nam je toner pri kraju?
 

Putem sustava za daljinsko praćenje uređaja e-Maintenance kontinuirano pratimo potrošnju tonera te brinemo o zalihama tonera koje imate kod sebe. Putem sustava dobivamo obavijesti da je toner pri kraju tako da nam ne morate javljati. 

Što klijenti kažu o nama

Povuci za više sadržaja

Ante Mihaljević

Ante Mihaljević

Oganj is your ideal one-stop shop for all your document management needs.Their team consists of charming and professional people who go one step further to learn about your needs and aims, and by doing so, are capable of providing you with the optimal solution for your business.

Irena Krpan

Metroalfa d.o.o.

Premda smo i prije koristili uslugu najma printera od drugih dobavljača, tek smo prelaskom u Oganj postali potpuno zadovoljni ispisnim rješenjima u našoj tvrtki. Oganj nam je pružio kompletnu uslugu, od početka analize naših potreba i prijedloga optimalnog rješenja, preko edukacije osoblja i prilagođavanja našim specifičnim potrebama, pa sve do kontinuirane tehničke podrške i praćenja. Oganj preporučujem zbog njihove stručnosti i profesionalnosti kao i zbog izuzetno ljubaznog i pristupačnog osoblja.

Antonio Brzica

Alpha Capitalis d.o.o.

Zbog sve većeg volumena poslovanja s kojim se susrelo društvo Alpha Capitalis d.o.o., javila se i potreba za modernim ispisnim rješenjem. Oganj d.o.o. se svojom indikativnom analizom našeg svakodnevnog korištenja uredske papirologije, kao i dotadašnjeg korištenja printera, nametnuo kao prvi izbor i partner prilikom odabira modernih ispisnih rješenja. Svojim profesionalnim pristupom koji se temelji na kvaliteti pružene usluge, riješili su Društvo bilo kakve brige u vezi ispisa, a ujedno svojim rješenjima koje nude moderni printeri, ponudili nove mogućnosti koje je administracija Društva uvela u svoje operativno poslovanje.

Saša Plačković

PAN-PEK d.o.o.

Od prvoga dana suradnje Oganj tim nam svojim stručnim znanjem i preporukama pomaže u unapređenju poslovanja. Brzim reakcijama na naše upite, zahtjeve i eventualne poteškoće te kompletnom brigom o našoj ispisnoj infrastrukturi, na čitavom području Republike Hrvatske, Oganj zasluženo opravdava status pouzdanog partnera. Naša suradnja traje već više od 10 godina, što dovoljno govori o našem zadovoljstvu njihovim kompetencijama i kvalitetom usluga. Oganj d.o.o. preporučujemo svima koji žele imati ispisne sustave vrhunske kvalitete te pouzdanu, brzu i stručnu podršku ljubaznog tima.

Antonio Matošević

XV. gimnazija

XV. gimnazija, popularni MIOC, započela je svoju suradnju s društvom Oganj d.o.o. pred gotovo 10 godina. Ljubazno i stručno osoblje, kvalitetna tehnička podrška i moderna rješenja razlog su činjenici da je kroz navedeni period XV. gimnazija sve svoje potrebe za ispisnim rješenjima počela ugovarati upravo s navedenim društvom. Prilagođavanje specifičnim potrebama obrazovne ustanove pokazuje fleksibilnost i pouzdanost, a brza i učinkovita podrška posvećenost svakom partneru društva. Sve su to razlozi zbog kojih će se suradnja XV. gimnazije i društva Oganj d.o.o., zasigurno, nastaviti i dalje.

Želite informativnu ponudu? Ispunite upitnik.