Novosti 22.09.2020

Webinar: Zašto danas svi govore o digitalnoj transformaciji?

Webinar: Zašto danas svi govore o digitalnoj transformaciji?

       

Datum: 30.09.2020. s početkom u 10 sati
Očekivano trajanje: 90 minuta
Kotizacija: besplatno

Digitalizacija i digitalna transformacija pojmovi su koji se u posljednje vrijeme intenzivno koriste. Iako su mnogi o digitalizaciji razmišljali i prije, pandemija i iskustvo rada od kuće potaknuli su tvrtke i njihove djelatnike da intenzivno počnu razmišljati o digitalnoj transformaciji. Pod tim pojmom mnogi smatraju digitalnu arhivu dokumenata, ali rješenja za upravljanja dokumentima nude mnogo više.


Radi što boljeg razumijevanja i prepoznavanja prednosti koje donosi digitalizacija, pripremili smo webinar na navedenu temu. Specijalist za poslovna rješenja iz tvrtke Oganj d.o.o., Robert Gluhaković, pojasnit će osnovne značajke digitalne transformacije te kroz primjere iz prakse prikazati prepreke i izazove s kojima se tvrtka Oganj d.o.o. susretala prilikom digitalizacije pojedinih korisnika. Kao Canon platinum partner više od 25 godina, Oganj d.o.o. ima pristup najnovijoj tehnologiji u segmentu ispisa i upravljanja dokumentima te su nam dostupna sva znanja i informacije potrebne za rad i održavanje najkompleksnijih ispisnih sustava i rješenja za upravljanje dokumentima.


Pravni aspekt digitalizacije područje je na koje su svi posebno osjetljivi. Što je zapravo digitalni potpis, vjerodostojnost digitalnih ugovora i zadovoljavanje zakonskih odredbi pretvorbe knjigovodstvenih isprava neke su od tema koje će na webinaru prezentirati odvjetnik Petar Petrić, osnivač i partner Petrić & Kajić odvjetničkog društvo d.o.o.


Zanima vas kako izgleda digitalna transformacija iz perspektive korisnika? S kojim su se problemima susretali i kako su ih riješili? Kako se to odrazilo na njihovo poslovanje? Poslušajte iskustvo tvrtke InterCapital Asset Management d.o.o. i njihovog internog revizora Marka Čmareca koji su uz pomoć Ognja uspješno proveli proces digitalizacije ugovora.


Pridružite nam se na webinaru i kroz predavanja specijalista digitalne transformacije, pravnika i korisnika saznajte odgovore na pitanja iz područja digitalne transformacije i kako bi ona mogla pomoći vašem poslovanju. Budite u toku s najnovijim trendovima i transformirajte se digitalno. Prijavite se na webinar putem poveznice https://oganj.hr/prijava/, ispunite prijavu i na e-mail će Vam stići poveznica za spajanje na webinar.

Sve novosti vezane uz nadolazeći webinar pratite na našoj web stranici, društvenim mrežama ili putem e-mail obavijesti.

Radujemo se zajedničkom dijeljenju znanja i iskustva.

Vaš Oganj!