Novosti 10.06.2021

Webinar - panel diskusija: Change Management

Webinar - panel diskusija: Change Management

Promjena je jedina konstanta u uspješnom poslovanju. Današnji poslovni svijet pun je svakodnevnih izazova, a za uspjeh je neophodna prilagodba. Tvrtke koje se nauče brzo i kvalitetno prilagođavati i savladavati izazove uspješno će plivati poslovnim vodama. Jedan od ključnih elemenata efikasnog poslovanja u današnjem svijetu je Change Management.  

 

Znate li što je to zapravo Change Management? Kolika je uloga digitalizacije i rješenja za upravljanje dokumentima u uspješnom prilagođavanju današnjem digitalnom svijetu? Odgovore na ova i brojna druga pitanja na temu Change managementa, digitalizacije i digitalne transformacije saznajte od naših iskusnih panelista. Panelisti Vedran Antoljak iz tvrtke Best Advisory d.o.o.i Robert Gluhaković iz tvrtke Oganj d.o.o. imaju višegodišnje iskustvo u digitalnoj transformaciji i Change Managementu te će vam kroz brojna pitanja, uspješne primjere iz prakse te stručno znanje približiti i pojasniti sve prilike i izazove koje sa sobom donose navedene teme.


Naše paneliste usmjeravat će i voditi iskusna voditeljica Katarina Moškatelo koja će kroz diskusiju, ali i pitanja sudionika panela osigurati da govornici jasno prikažu sve ono bitno što morate znati o Change Managementu.

 

Prijave na webinar - panel diskusiju dostupne su na linku: https://oganj.hr/prijava/. Svi prijavljeni sudionici će prije početka dobiti link za praćenje uživo.

 

Veselimo se zajedničkom druženju!

 

Datum: 17.06.2021. s početkom u 10 sati
Očekivano trajanje: 60 minuta
Kotizacija: besplatno