Novosti 17.09.2020

Postavljanje novih standarda u produkcijskom digitalnom tisku u boji na pojedinačne listove

Postavljanje novih standarda u produkcijskom digitalnom tisku u boji na pojedinačne listove

Najbolje je upravo postalo još bolje. Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP. imagePRESS C10010VP temelji se na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti. To je pravo rješenje za okruženja u kojima se puno tiska, a koja žele postići više. Veća količina, više primjena, veća kvaliteta i veća zarada.

 

Isprobajte novi standard u produktivnosti

Tvrtke za komercijalni tisak ili pak interni odjeli za tisak koji žele povećati produktivnost uz  isporuku raznolike kombinacije otisaka visoke kvalitete, mogu uvijek računati na to da će imagePRESS C10010VP napraviti posao.

Uz seriju imagePRESS C10010VP moguće je ispoštovati i najkraće rokove uz neprekidan, brz i kvalitetan tisak cijelog dana, svaki dan te postići maksimalnu produkciju dvama modelima koji nude brzine tiska do 90 str./min (imagePRESS C9010VP) i 100 str./min (imagePRESS C10010VP) kako bi se poslovi dovršili najbrže što je moguće. 

To digitalno rješenje visokih performansi za tisak na pojedinačne listove nudi novu razinu automatiziranog tiska na zahtjev, a rezultat je puno manje ručnih intervencija i puno veća učinkovitost u proizvodnji. Napredne značajke obuhvaćaju ultrazvučno prepoznavanje umetanja više listova, aktivna registracija od naprijed prema straga i redni spektrometrijski senzor (Inline Spectrometric Sensor, ILS) za jednostavnu prethodnu prilagodbu boja na svakoj stranici. 

Canonova jedinica za dvostruko fiksiranje osigurava održavanje potpune produktivnosti čak i kad se za isti posao koriste različiti mediji različitih masa i tekstura. A dodatni korak dalje predstavlja opcionalni slagač velikog kapaciteta koji se može montirati i demontirati tijekom tiska 24/7.

Uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge listove papira sada je moguće upogoniti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL. Zašto ne biste postizali više? Ulagač BDT VX 370 umeće do 5000 listova medija veličine bannera zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji ulaganja, pa možete biti sigurni da će vaš stroj s lakoćom moći odraditi poslove i kad je najveća gužva. 

 

Pretvorite izazove u profitabilne prilike    

Davatelji usluga tiska mogu proširiti svoju ponudu tiskarskim proizvodima koji nude veliku vrijednost. Zahvaljujući podršci za sintetičke medije, moguće je proširiti ponudu i odgovoriti na zahtjeve korisnika koji traže trajnije primjene otporne na vlagu. Tu je i mogućnost tiska i na listove dužine do 1300 mm za širu ponudu marketinških materijala. Davatelji usluga tiska sada u ponudu mogu uvrstiti i medije različite mase, između 60 i 400 gsm, a tu je i podrška za reljefni papir. CV toner i veća svestranost u odabiru medija uz više mogućnosti završne obrade rezultiraju krajnje kreativnim primjenama. A veća vrijednost znači veću maržu. 

Uz imagePRESS kvaliteta nikad nije upitna. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji R-VCSEL, prilagodbi boja Multi-D.A.T. i svestranim uzorcima na zaslonu radi vrhunske kvalitete slike, tiskare mogu isporučiti otiske visoke kvalitete za različite primjene, od jelovnika do newslettera i od knjiga do dugačkih bannera. Jedinstvena struktura CV tonera nudi superiornu trajnost i bolje performanse pri transferu, pa je moguće iskoristiti prednosti velike preciznosti čak i kod tiskanja teksta i slika na svakoj stranici i u svakom poslu.

Za maksimalnu fleksibilnost korisnici uređaja mogu stvoriti vlastitu konfiguraciju koja odgovara njihovim poslovnim potrebama. Odaberite nešto iz široke ponude Canonovih i drugih rješenja za završnu obradu zahvaljujući povezivanju putem DFD Bridgea radi stvaranja krajnjeg proizvoda spremnog za trenutačnu isporuku, od početka do kraja. 

Mark Lawn, direktor profesionalnih tiskarskih rješenja u Canonu Europe, rekao je: „Serija imagePRESS C10010VP nov je korak u razvoju digitalnih produkcijskih tiskarskih strojeva u boji i postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti. Uz više od 15 000 instaliranih uređaja imagePRESS u regiji EMEA u zadnjih pet godina, nastavljamo rasti na temeljima dokazano dobre i pouzdane tehnološke platforme s naprednim mogućnostima automatizacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Sada možete, zahvaljujući pouzdanoj tehnologiji koja nudi maksimalno vrijeme rada, biti sigurni da ćete isporučiti bilo koju količinu otisnutih materijala, iznova i iznova. Pomozite svojim korisnicima da pretvore izazove u profitabilne prilike.“