Novosti 18.03.2020

Obavijest poslovnim partnerima i korisnicima

Obavijest poslovnim partnerima i korisnicima

S obzirom na trenutne događaje vezane uz epidemiju koronavirusa COVID-19, ovim putem vas želimo obavijestiti o trenutnom stanju u Ognju i provedenim mjerama s ciljem održavanja naših poslovnih aktivnosti, no najbitnije za naglasiti i mjerama koje smo poduzeli za sigurnost naših zaposlenika, partnera i korisnika naših usluga.

Trenutno je poslovanje organizirano da je 1/3 kolega na godišnjem odmoru, 1/3 kolega radi od kuće dok je 1/3 kolega na dežurstvu. Nakon određenog vremena kolege će se izmijeniti. Kolege koje su na dežurstvu, a zbog prirode svoje djelatnosti obuhvaćaju i terenski rad, rješavaju popravke i intervencije koje su neophodne za rad korisnika uzimajući u obzir i prirodu djelatnosti korisnika. Naime, dio naših korisnika zbog cijele situacije bilježi povećan obujam posla na dobrobit cijele zajednice te im nastojimo biti maksimalno na raspolaganju. Kolege čiji izlazak na teren je neophodan imaju svu potrebnu zaštitnu opremu za takvu intervenciju. 

Bez obzira na trajanje epidemije našim korisnicima će biti osigurana udaljena podrška za vrijeme našeg redovnog radnog vremena i ugovorenih obaveza, dok će se podrška na lokaciji korisnika ovisiti o situaciji na terenu i uputama resornih ministarstava. 

Uz implementaciju svih preporuka resornih ministarstava, a posebno zdravstvenog sustava, uveli smo i dodatne mjere za:

•        Osobnu higijenu 

•        Čistoću prostora

•        Održavanje internih i eksternih sastanaka

•        Odlazaka na službena putovanja

•        Pomoć u organizaciji prijevoza kolegama koji inače putuju javnim prijevozom

•        Posjeti korisnika u našem demosalonu su do daljnjega otkazani

Putem naših društvenih mreža pravovremeno ćemo Vas obavještavati o svim promjenama u našoj organizaciji rada. Za sva pitanja, savjete ili sugestije stojimo vam na raspolaganju.

Nadamo se da ćemo se svi zajedno čim prije vratiti našim svakodnevnim aktivnostima, a do tada vam poručujemo da pazite na sebe i svoje najmilije.