Blog 10.03.2020

Digitalna transformacija uz novu seriju Canon uređaja imageRUNNER ADVANCE DX

Digitalna transformacija uz novu seriju Canon uređaja imageRUNNER ADVANCE DX

Digitalna transformacija, u posljednje vrijeme, dobila je novo značenje. Tvrtke su prepoznale važnost pretvorbe fizičke dokumentacije u digitalnu, transformacija poslovanja i procesa prema efikasnijim i produktivnijim načinima rada postala je sve veća praksa brojnih tvrtki, ali isto tako ukazala je na kompleksnost i troškove koji mogu proizaći iz istih, dok sigurnost podataka nikada nije bila zahtjevnija.

U iznimno zahtjevnom poslovnim okruženju, ključ uspjeha je balansiranje između učinkovitih poslovnih procesa, složenosti, troškova i sigurnosti podataka. Nova generacija Canon proizvoda imageRUNNER ADVANCE DX izrađena je kako bi pomogla kompanijama da što jednostavnije i efikasnije idu kroz svoj procese digitalne transformacije. Ovu novu generaciju multifunkcijskih uređaja odlikuje jednostavno povezivanje u oblak, visoka razina sigurnosti, održivost i integracija s brojnim rješenjima.

Novo vrijeme u kojem posao nije vezan za ured, već je ured postao svako mjesto na kojem se nađemo, zahtjeva siguran pristup dokumentima u oblak. Uređaji imageRUNNER ADVANCE DX serije omogućuju jednostavnu digitalizaciju, arhiviranje i pristup informacijama. Proces digitalizacije dokumenata nikada nije bio jednostavniji jer uz veliku brzinu skeniranja, mogućnost prepoznavanja dokumenata i automatskog skeniranja, minimizira se mogućnost ljudske pogreške, maksimizira se efikasnost djelatnika, a informacije postaju sigurne i dostupne odgovornima u svega nekoliko koraka.

Uz napredak tehnologije, napredovali su i oblici i načini napada na sigurnost dokumenata. Zavidna razina sigurnosnih mogućnosti ovih Canon uređaja pomaže u osiguravanju dokumenata i informacija povjerljivim, dostupnim i pristupačnim samo ovlaštenim djelatnicima ili grupama djelatnika, bez ugrožavanja efikasnosti. Kontrola pristupa putem pina ili kartice, sigurna pohrana u oblak i sigurnost dokumenata minimiziraju rizik od gubitka povjerljivih informacija. Zahvaljujući vodećim McAfee rješenjima, u kombinaciji s navedenim sigurnosnim postavkama, nova imageRUNNER ADVANCE DX serija uređaja razinu sigurnosti drži na zavidnom nivou. 

Koristeći uniFLOW online express i uniFLOW online rješenja moguće je poslati na ispis dokumente s mobitela, s bilo koje lokacije, bez straha da će isti dospjeti u neovlaštene ruke, tj. da će netko neovlašten imati pristup istima. Također, nova generacija uređaja omogućuje da vaši gosti ispisuju na uređaj bez pristupa mreži kompanije.

Prilikom izrade svojih uređaja, Canon veliku važnost polaže u očuvanje okoliša i održivost. Iz tog razloga, nova generacija ovih multifunkcionalnih uređaja usmjerena je na minimiziranje otpada, smanjenu potrošnju energije i količinu papira. Funkcije kao što su “sleep mode”, automatsko izbjegavanje ispisa praznih stranica te bespotrebnog, ponavljajućeg ispisa dovode do povećanja efikasnosti, a detaljnom analizom ispisnih navika pojedinih djelatnika utvrđuju se prostori za napredak i uštedu, koji mogu biti značajni.

Osim što je bitno da uz sebe imate uređaj koji vam pruža sigurnost, održivost i fleksibilnost, bitno je da se lako povezuje i prilagođava s drugim postojećim softverskim rješenjima u vašoj organizaciji. Integracija s platformama  za pohranu kao što su Box, Evernote, Dropbox i Onedrive ubrzavaju i pojednostavljuju digitalnu transformaciju tvrtke. 


Pogledajte video o mogućnostima koje vam nudi nova Canon imageRUNNER ADVANCE DX serija, povežite se sigurno i započnite svoj proces transformacije digitalno.