Novosti 05.10.2020

Novi Canonovi proizvodi podržavaju stvarnost hibridnog radnog okruženja

Novi Canonovi proizvodi podržavaju stvarnost hibridnog radnog okruženja

Canon predstavlja ažuriranja svoje ponude hardvera i softvera namijenjene tvrtkama koje se žele prilagoditi aktualnoj revoluciji radnih okruženja. Najnovije verzije proizvoda uniFLOW Online i imageRUNNER ADVANCE podržavaju učinkovite i produktivne načine rada, bez obzira na način organizacije radnog prostora u tvrtkama.


Produktivan rad ma gdje se nalazili
Canon je ažurirao uniFLOW Online, svoje rješenje za upravljanje dokumentima utemeljeno na oblaku, kako bi podržao produktivne tijekove rada s dokumentima bez obzira na lokaciju. Novi uniFLOW Online 2020.2 savršen je za odjele nabave, ljudskih potencijala, računovodstva ili bilo koji drugi odjel koji želi optimizirati tijek rada jer omogućuje zaposlenicima da lakše upravljaju dokumentima  preko oblaka  ugradnjom više automatizacije u platformu. Time se smanjuje teret administracije stavljen na zaposlenike, ali i prilika za pogreške, čime se pak štedi vrijeme i poslovni resursi.  


Najnovija verzija softvera, dostupna s portfeljem imageRUNNER ADVANCE, sada nudi pomoćnika za kategorizaciju dokumenata koji može automatski prepoznati i kategorizirati skenirane dokumente. Pojedinosti o skenu, poput vrste dokumenta ili tvrtke, vade se u trenutku digitalizacije te se dokument trenutačno imenuje i sprema na odgovarajuću lokaciju u oblaku. Pomoću strojnog učenja softver može i naučiti prepoznavati česte poslovne dokumente kako bi sljedeći put brže kategorizirao dokumente.


Novi A4 model podržava novo poslovno okruženje
Nastavljajući uspješnu tradiciju ponude A3 uređaja koji omogućuju digitalnu transformaciju, Canon najavljuje dovršetak nadograđenog portfelja imageRUNNER ADVANCE DX predstavljanjem naših A4 modela – serije imageRUNNER ADVANCE DX C477, serije C257/C357 i serije 716/617/527. Svi ti novi uređaji nastavljaju nuditi dosljedno korisničko iskustvo i dio su Canonove predanosti razvoju portfelja dalje od običnih tehnologija za ispis i skeniranje uz stvaranje prilagodljivih središta za digitalnu transformaciju ma gdje se korisnici nalaze na svom putovanju i kako god njihovo radno okruženje izgledalo. Malene dimenzije A4 modela daju značajnu fleksibilnost floti uređaja bez kompromisa u produktivnosti. Oni su savršeni kao namjenski uređaj za neki odjel ili smanjene središnje urede ili lokalna središta za suradnju jer su u ovim uređajima ispis i digitalni svijet savršeno integrirani, ma gdje se korisnikov tim nalazio.  


Platforma za jedinstvenu programsku podršku nastavlja poticati inovacije
Cijela ponuda uređaja imageRUNNER ADVANCE DX sada će osjetiti prednosti ažuriranja 3.11 Canonove platforme za jedinstvenu programsku podršku, nudeći najnovije značajke sigurnosti i mogućnosti povezivanja kao i kompatibilnost s Microsoftovim standardom Universal Print. Canonova platforma za jedinstvenu programsku podršku u središtu je svih uređaja imageRUNNER ADVANCE DX i omogućuje redovito nadograđivanje Canonovih tehnologija kod novih i postojećih korisnika u skladu s potrebama tržišta.

 

Taz Nakamasu, izvršni potpredsjednik B2B rješenja za dokumente u Canonu Europe, rekao je: „Prije nedavnih globalnih zbivanja tvrtke su već bile suočene s pritiscima da ubrzaju digitalnu transformaciju kako bi ostale konkurentne. Sada, kako se fokus seli na opstanak i izgradnju veće organizacijske agilnosti, postalo je apsolutno nužno imati učinkovite i povezane alate, bez obzira na to odakle vaš tim radi.

 

Naš je prioritet da vaš svakodnevni tijek rada stalno funkcionira i upravo zato redovito ažuriramo i softver uniFLOW Online i našu platformu s jedinstvenom programskom podrškom te smanjujemo nepotrebnu infrastrukturu i administraciju koja troši vrijeme. To je i razlog zašto blisko surađujemo s organizacijama kao što su McAfee i Microsoft da bismo osigurali besprijekornu integraciju tehnologija koje svakodnevno koristite.   

 

Naši su uređaji u središtu te integracije. Točnije, cijeli je naš portfelj osmišljen tako da podrži digitalno vođeni pristup bez obzira na to gdje ste na svom digitalizacijskom putovanju i kako god bilo organizirano vaše radno okruženje. Od manjeg uređaja za vaš radni stol kod kuće do onih koje koristite u uredu, od i-SENSYS X do imageRUNNER ADVANCE DX, naše inovativne tehnologije pomažu vam povezati zaposlenike uz podršku za nesmetan protok informacija u cijeloj tvrtki.”