Blog 24.06.2020

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

Za vrijeme trajanja jamstvenog roka dileme nema - uređaj je nužno održavati u ovlaštenom Canon servisu kako bi se zadržala prava koja proizlaze iz jamstvenog ugovora i samim time izbjegli potencijalni troškovi popravka printera ili multifunkcijskog uređaja za koje se utvrdi da su odgovornost samog proizvođača opreme.

Vrlo često korisnici si postavljaju pitanje što nakon isteka jamstvenog roka printera, multifunkcijskog ili fotokopirnog uređaja. Koji je pravi servis za njihov printer, multifunkcijski ili fotokopirni uređaj? Neovlašteni servisi opreme vrlo često privlače nižim cijenama, no ono što se u početku čini jeftinije, na kraju može ispasti i do nekoliko puta skuplje. Zvuči li vam to poznato? 

Donosimo vam razloge zašto je uvijek bolje odlučiti se na ovlašteni Canon servis.

  • Educirani djelatnici
  • Originalni rezervni dijelovi
  • Kontinuirana visoka razina kvalitete

1. Ovlašteni Canon servis pruža vam podršku educiranih djelatnika

Kao i mnogim drugim segmentima, ljudski faktor svakako stavljamo na prvo mjesto. Tko najbolje poznaje uređaje? Proizvođač opreme. Nitko ne može bolje educirati servisno i prodajno osoblje od proizvođača opreme, tj. Canona. Renomirani proizvođač opreme Canon koji se nalazi na 4. mjestu najuglednijih svjetskih kompanija - ( https://www.reptrak.com/global-reptrak-100/ ) najpoznatijih svjetskih brendova ima vrlo detaljno razvijen sustav obrazovanja za ovlaštene servise koji zastupaju njihov brend u svijetu.

Svi djelatnici kod ovlaštenih Canon servisa se nalaze u sustavu obrazovanja koji podrazumijeva kontinuirana usavršavanja, edukacije i konstantno upoznavanje s novim proizvodima i trendovima. Osim redovitih školovanja sa stručnim predavačima, servisno i prodajno osoblje vrlo često prolazi i razne on-line treninge koji omogućavaju djelatnicima proaktivno usvajanje novih znanja. Ovlašteni Canon servisi također imaju pristup svim potrebnim dokumentima vezanim za održavanje i servisiranje opreme.

2. Ovlašteni Canon servis ugrađuje isključivo originalne rezervne dijelove

U ovlaštenim servisima ugrađuju se originalni rezervni dijelovi. Iza originalnog rezervnog dijela ne stoji samo svjetski poznat logotip, već cijeli niz procesa kontrola kvalitete kroz koji je pojedini rezervni dio trebao proći. Iza originalnih rezervnih dijelova stoje jasne norme i certifikati te je krajnji korisnik upoznat koju vrijednost dobiva za svoj uloženi novac.

Neoriginalni rezervni dijelovi se vrlo šesto proizvode u upitnim uvjetima, bez kontrole kvalitete procesa ili proizvoda i samim time predstavljaju rizik za krajnjeg korisnika te je u konačnici vrlo upitno je li ta investicija bila povoljnija nasprema originalnog rezervnog dijela. U praksi vrlo često ispada da nije, te da zamjenski rezervni dijelovi nemaju iste kapacitete kao što imaju originalni rezervni dijelovi.

3. Canon garantira visoku razinu kvalitete svojih proizvoda i usluga

Canon neprekidno ulaže u kvalitetu svojih proizvoda i usluga kako bi svojim korisnicima osigurali kontinuiranu visoku razinu kvalitete, što potvrđuje i njihov statut u svijetu pisača, multifunkcijskih uređaja te svijetu fotografije i ispisa općenito. Canon stoji iz svog brenda te njihovi ovlašteni servisi i rezervni dijelovi osiguravaju kvalitetu koja se dugoročno isplati. Dosljednost u kvaliteti i stručnosti prodajnog i servisnog osoblja zaštitni su znak Canona.

Možemo zaključiti da ovlašteni Canon servis pruža sigurnost u kvalitetu, dugotrajnost proizvoda i usluga, stručnost osoblja i dugoročnu isplativost. S ovlaštenim Canon servisom bit ćete sigurni da dobivate maksimalnu vrijednost za svoj uloženi novac. U slučaju kvara na svome Canon uređaju, i nakon isteka jamstvenog roka, nemojte razmišljati nego se obratite ovlaštenom Canon servisu jer time osiguravate dugoročnu financijsku isplativost i visoku razinu efikasnosti po pitanju ispisne infrastrukture. Konačni rezultat je i veća ušteda i efikasnost vašeg poslovanja. Ne dajte da vas niže cijene neovlaštenih servisa zavaraju nego prepoznajte prednosti Canon ovlaštenih servisa.

Trebate ovlašteni Canon servis?