Novosti 25.05.2022

Povežite svoje poslovanje

Povežite svoje poslovanje

Potkraj travnja tvrtka Oganj d.o.o. uz pomoć svog tehnološkog partnera Canon, organizirala je zanimljiv događaj na temu hibridnog rada. Brojni učesnici događaja imali su priliku vidjeti najinovativnija tehnološka rješenja u svijetu ispisa, uz poseban fokus na programska rješenja za upravljanje dokumentima.

Canon Hybrid Working Roadshow sadrži preuređeni kamion s poslovnim okruženjem podijeljenim na 4 središta kroz koja je stručni tim Ognja prikazao kako pomoći timovima organizacija u upravljanju kritičnim dokumentima i informacijama bez obzira na to gdje se nalaze, te kako ih povezati da međusobno surađuju.

Uredsko središte prikazuje kako zaposlenici mogu brzo pristupiti, revidirati i ispisati kritične dokumente te ih podijeliti s kolegama u cijeloj organizaciji.

Kućno središte prikazuje siguran i učinkovit rad kada djelatnik nije za svojim uredskim stolom. Kako bi neometano obavljao sve svoje radne zadatke potrebna mu je laka interakcija s uređajima i digitalnim informacijama putem oblaka.

Mobilno središte prikazuje idealno rješenje za djelatnike u pokretu. Kroz mobilnu tehnologiju i prijenosni hardver moguće je potpisati ugovor na licu mjesta, skenirati prijenosnim skenerom, i podijeliti s ključnim osobama.

Interno središte za ispis prikazuje kako proširiti mogućnosti u profesionalnom ispisu. Kroz interni odjel za ispis ostvarujemo uštedu organizaciji. Razni edukativni materijali, izvješća, marketinški kolaterali mogu se brzo i u najboljoj kvaliteti ispisati za interne korisnike.

Tvrtka Oganj nudi svojim korisnicima brojna rješenja za automatizaciju radnih procesa i ispisivanje, također nude i uslugu najma printera, multifunkcijskih i fotokopirnih uređaja, te njihovo održavanje.