Detaljni opis

uniFLOW Online štiti sigurnost dokumenata jer korisnik mora biti fizički kod ispisnog uređaja kako bi pristupio svom sigurnom redu čekanja. Povjerljivi dokumenti i s njima povezane informacije pohranjuju se lokalno; nikada ne napuštaju mrežu organizacije. Kako biste oslobodili zadatke za ispis, korisnici se jednostavno autentificiraju pomoću svoje kartice ili unosom PIN koda na bilo koji uređaj spojen na uniFLOW Online. Mobilni ispis znači da se poslovi ispisa mogu slati bez obzira na lokaciju korisnika.

 

uniFLOW Online sprječava neovlaštenu upotrebu ispisnog uređaja ograničavanjem pristupa pisaču samo ovlaštenim korisnicima. To sprječava bilo kakve povrede podataka i zlouporabu jer funkcije ispisa, skeniranja, kopiranja i faksiranja nisu dostupne neovlaštenim posjetiteljima ili zaposlenicima. Zaštita podataka ključ je svake politike sprječavanja gubitka podataka. Pronađu li osjetljive informacije, npr. ugovori ili platne liste zaposlenika put izvan organizacije, vjerojatno će biti oštećen ugled i imidž organizacije te može doći do velikih novčanih kazni. Upotrebom jednog upravljačkog programa, uniFLOW Online omogućuje korisnicima siguran ispis povjerljivih dokumenata koristeći bilo koji spojeni uređaj.

 

Količina ispisa koja se događa u uredu može biti iznenađujuća. Jedan od najboljih načina za smanjenje nepotrebnih troškova jest osigurati korisnicima ispis samo ono što im je potrebno. Poslovno rješenje za upravljanje ispisom bez poslužitelja, uniFLOW Online, pomaže administratorima da preuzmu potpunu kontrolu nad ispisom i kopiranjem. Može istaknuti troškove korisnika i odrediti područja na kojima se troškovi mogu smanjiti. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, neposredne financijske koristi ostvaruju se uklanjanjem lokalnih ispisnih poslužitelja i smanjenjem opterećenja za IT odjele.

 

uniFLOW Online omogućuje zaposlenicima da ispisuju s mobilnih uređaja ili s usluga u oblaku te da skeniraju izravno na različita odredišta, što omogućuje veću fleksibilnost u tijekovima rada u uredu. Uz olakšavanje novih radnih procesa, infrastruktura za ispis i skeniranje pruža poboljšanu podršku kako bi korisnici brže i lakše došli do rezultata ispisa i skeniranja. Poslovi ispisa također se mogu promijeniti na zahtjev prije objavljivanja, štedeći dragocjeno vrijeme.

 

uniFLOW Online može pomoći u smanjenju utjecaja na okoliš i podržati inicijative za održivost optimiziranjem postupaka ispisa i poboljšanjem internih procesa koji se u velikoj mjeri oslanjaju na papir. Ovo rješenje sprječava nepotrebni otpad od papira, jer korisnici mogu ispisati samo ono što trebaju. Opcije završne obrade mogu se promijeniti na uređaju prije ispisa tako da se spriječe ponovno tiskanje i lažni ispis. uniFLOW Online može pomoći u smanjenju potrošnje energije ispisne infrastrukture uklanjanjem „Always On“ ispisnih poslužitelja kroz čitavu organizaciju.