Detaljni opis

ThereforeTM izvršava revoluciju u načinu upravljanja i dijeljenja informacija u poslovanju. Nema više informacija koje nedostaju. Nema gubitka vremena u potrazi za dokumentima. Samo brz i učinkovit protok informacija koji daje produktivnu poslovnu prednost.

Radi se o prilagođenom sustavu radnog tijeka koji bilježi, upravlja i distribuira informacije unutar organizacije. ThereforeTM nudi veću produktivnost, niže operativne troškove vezane uz dokumente, realni vremenski i siguran internetski pristup informacijama, poboljšano upravljanje poslovnim procesima, brže vrijeme odziva i poboljšane usluge klijentima.

 

I papirnati i elektronički dokumenti lako se mogu pohraniti u sustav pomoću različitih metoda. Primjerice, dokumente u papirnatom obliku moguće je skenirati putem: ThereforeTM Capture Client modula uključenog u ponuđeno rješenje, ThereforeTM MFP Application modula također uključenog u ponuđeno rješenje koje funkcionira na Canon imageRUNNER ADVANCE višenamjenskim uređajima ili pomoću rješenja za skeniranje treće strane. Korištenjem ThereforeTM Capture Client modula dokumenti se mogu indeksirati pomoću barkodova ili koristeći sustav prepoznavanja znakova, OCR (eng. Optical Character Recognition). Elektronički dokumenti se također mogu unijeti u sustav, bilo povlačenjem i ispuštanjem iz Windows Explorer aplikacije, praćenjem definirane dijeljene mape (eng. hot folder) ili izravno iz podržane aplikacije treće strane putem jednog od mnogih konektora sustava ThereforeTM.

 

Automatiziranjem poslovnih procesa koristeći ThereforeTM Workflow modul mogu se izbjeći pogreške, a odgovorne osobe mogu u svakom trenutku pratiti kako se pojedini poslovni proces odvija unutar organizacije. Ti isti procesi se mogu nastaviti čak i kad su zaposlenici izvan ureda. Dokumenti poput raznih izvješća ili ključnih poruka elektronske pošte mogu se pregledavati izvan ureda kako bi se osigurao kontinuirani tijek poslovnih procesa. Isto je omogućeno putem internetskog preglednika ili mobilnih uređaja.

 

Primarna i sekundarna pravila za pohranu, zajedno s prilagodljivom kontrolom dozvola, osiguravaju sigurnost i zaštitu informacija. Homogena i pouzdana arhiva osigurava pristup informacijama u budućem vremenu, čak i ako zaposlenik koji je izvorno arhivirao dokument više nije dostupan.

ThereforeTM je u potpunosti prilagodljiv i skalabilan. Jednostavnim se ažuriranjem licence prelazi iz jednog korisničkog okruženja u poslovno okruženje.