Detaljni opis

Kako posao raste, organizacija postaje preplavljena ogromnom količinom informacija u fizičkim i elektroničkim formatima. S ThereforeTM Online možete lako objediniti i indeksirati sve te podatke s višenamjenskog ispisnog uređaja proizvođača Canon, stolnih skenera, mrežnih mapa i računala. To korisnicima olakšava učinkovito pronalaženje i preuzimanje ključnih informacija.

 

ThereforeTM Online, kao središnjim sustavom za upravljanje informacijama, možete osigurati da samo ovlašteni korisnici mogu pregledati ili uređivati određene dokumente. PDF-ovi se mogu digitalno potpisati kako bi se spriječila zlouporaba. Putovi revizije, kontrola verzija i pravila zadržavanja također se mogu omogućiti za veću sigurnost i odgovornost.

 

Kako se poslovanje razvija, tako bi trebao i vaš tijek rada. Stoga se ThereforeTM Online može proširiti za automatizaciju i pojednostavljivanje ručnih procesa, tako da se informacije bez napora pretaču kroz vašu organizaciju.

 

ThereforeTM Online pomaže u praćenju, analiziranju i izvještavanju poslovnih procesa. Informacijama se može pristupiti u pokretu, čak i ako putujete ili radite na daljinu. To vam olakšava prepoznavanje područja poboljšanja za bolju učinkovitost i profitabilnost.