+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

O nama


Tko smo mi?

Tvrtka Oganj d.o.o. utemeljena je 1991. godine. 

Oganj je prisutan na hrvatskom tržištu kao ovlašteni Canon partner preko 20 godina.

Dugogodišnje radno iskustvo, educirano osoblje i ustrajnost u kvaliteti nam omogućuju da poslužujemo brojne korisnike naših usluga diljem Republike Hrvatske.

Korisnicima pružamo kompletnu uslugu upravljanja nad svim procesima ispisa i kopiranja u kompaniji, stoga ukoliko želite kupiti ili unajmiti multifunkcijski uređaj, potreban Vam je servis ili želite sklopiti ugovor o održavanju na pravom ste mjestu.

Naše kvalitete su prepoznate od strane principala te posjedujemo najviši razred partnerstva kojeg nudi naš tehnološki partner Canon. Canon PLATINUM Partner akreditaciju posjeduje samo nekolicina partnera u regiji čime smo se pozicionirali među najbolje stručnjake na području kreiranja i upravljanja dokumentima.

Kao akreditiranom Canon partneru dostupne su nam sve znanja i informacije, potrebne za rad i održavanje najkompleksnijih ispisnih sistema.

Ukoliko želite pronaći pravo rješenje za ispisivanje u Vašoj tvrtki i pridružite se našoj listi zadovoljnih kupaca i kontaktirajte nas već danas na info@oganj.hr


Top