+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Blog

Slider1
Upravljanje ispisom i ispisnim uređajima
Oganj 15.05.2017

Razvoj tehnologije u današnje vrijeme eksponencionalno raste. Svaka tehnologija starija od 6 mjeseci više se ne smatra novom tehnologijom. Kako je sve manje mogućnosti ponuditi nešto novo u segmentu hardverskog dijela, sve više truda i pozornosti pridaje se softverskim rješenjima.

Jeste li znali da prosječna tvrtka u EU na troškove ispisa potroši 1 – 3 % ukupnih prihoda godišnje? Znate li da informatičko osoblje potroši 10 % radnog vremena mjesečno na otklanjanje problema s ispisom, a da je najmanje 10 % ispisanih dokumenata povjerljivo?

Implementacijom poslovnih rješenja za upravljanje ispisom, tvrtka može uštediti 13 – 40 % na troškovima ispisa. Upravo takvo rješenje jest uniFLOW, napredno poslovno rješenje za upravljanje ispisom, skeniranjem i ispisnim uređajima, a mi u Ognju smo certificirani stručnjaci za implementaciju takvog rješenja.

Uz Canon pisače i multifunkcijske uređaje, uniFLOW čini savršen sustav u kojem Vaši zaposlenici neće imati problema s ispisom, kopiranjem i skeniranjem. Takozvana mogućnost „Follow-me“ ispisa omogućit će Vam da svoj dokument ispišete na bilo kojem uređaju tek nakon prijave, čime osiguravate sigurnost Vaših dokumenata, a ne gubite na produktivnosti.

Osim što možete imati uvid u sve troškove ispisa pomoću raznih generičkih izvještaja te ih tako smanjiti, uniFLOW može preusmjeravati dokumente za ispis s pisača s višom cijenom ispisa na učinkovitije multifunkcijske uređaje s jeftinijom cijenom ispisa.

Programsko rješenje uniFLOW također podržava i mobilni ispis, odnosno ispis s bilo kojeg uređaja, neovisno bio to pametni telefon, tablet ili računalo. A zahvaljujući univerzalnom upravljačkom programu, krajnji korisnik imat će isto iskustvo ispisa s različitih platformi. Implementacijom univerzalnog upravljačkog programa uveliko se smanjuje briga informatičkog osoblja o kvaliteti i problemima ispisa te se tako mogu posvetiti drugim zadacima.

Programsko rješenje uniFLOW je u potpunosti skalabilno i fleksibilno neovisno o veličini ureda i broju zaposlenika, a njegova modularna arhitektura odlično će pratiti sve potrebe Vašeg poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem i provjerite kako naš stručni tim ovlaštenih Canon stručnjaka i servisera može pomoći u smanjenju Vaših troškova te oko svih problema s kojima se možete susresti u radu s ispisnim uređajima.

Top