+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon osvježio svoju ponudu za male radne grupe predstavljanjem novih uređaja i-SENSYS
Oganj 19.04.2018

Canon, vodeći svjetski dobavljač foto i ispisnih rješenja, predstavio je najnovije uređaje u svojoj popularnoj liniji višefunkcijskih i običnih pisača i-SENSYS: serije i-SENSYS MF520, i-SENSYS MF420 te i-SENSYS LBP210. Ti kompaktni uređaji namijenjeni prvenstveno malim tvrtkama i radnim grupama podržavaju fleksibilan rad i nude personalizaciju i napredan rad s dokumentima radi pružanja rezultata dosljedno visoke kvalitete uz niže troškove za tvrtke.

Canon je opremio svoje crno-bijele pisače cijelim nizom inteligentnih značajki, a istovremeno se pozabavio i trima važnim područjima za svoje kupce: sigurnošću, produktivnošću i kontrolom. 

Sigurnost na prvom mjestu

Za tvrtke sigurnost je prioritet. Zato su serije i-SENSYS LBP210, i-SENSYS MF420 i i-SENSYS MF520 opremljene cijelim nizom rješenja za naprednu provjeru autentičnosti. Od ugrađenog alata Universal Login Manager do rješenja u oblaku uniFLOW i lokalnog poslužiteljskog rješenja uniFLOW, administratori mogu kontrolirati pristup uređaju, upravljati dozvolama i štititi sigurnost dokumenata na raznim uređajima pomoću Canonove funkcije sigurnog ispisa.

Nudeći administratorima alate za bolje upravljanje dozvolama i nadzor korištenja, obnovljena linija proizvoda štiti sigurnost dokumenata Canonovim značajkama za siguran ispis, smanjujući mogućnost ekonomskih gubitaka i narušavanja ugleda uslijed bilo kakvog kršenja sigurnosti.

Unaprjeđenje produktivnosti na radnom mjestu
Novi uređaji i-SENSYS svaki put proizvode kvalitetan ispis, a mogu ispisati do 43 stranice u minuti. Dostupno je i jednoprolazno i dvostrano skeniranje i kopiranje za koje su dovoljne sekunde. To znatno pomaže optimizirati rad s velikom količinom dokumenata kao i smanjiti vrijeme potrebno za to, tako da tvrtke mogu resurse usmjeriti na druge važne zadatke.

Zahvaljujući Canonovu ugrađenom portalu za mobilne uređaje koji koristi izravnu bežičnu vezu bez kompromitiranja mrežne sigurnosti, korisnici mogu sigurno ispisivati s tableta i pametnih telefona. Uređaji su kompatibilni s postojećim softverskim i tehnološkim platformama, uključujući Canon PRINT Business app, AirPrint i Mopria, radi bolje podrške fleksibilnih radnih navika kroz funkcije ispisa i skeniranja u pokretu.

Canonova tehnologija originalnih uložaka i automatskog uklanjanja zaštite dodatno skraćuje vrijeme čekanja i omogućuje lakše upravljanje, a time i veću produktivnost i dosljednost, koji pomažu tvrtkama da se izdignu od konkurencije. 

Personalizacija i kontrola rada s dokumentima

Instalacija novih uređaja jednostavna je, pa su oni spremni za rad već za nekoliko minuta. Krasi ih bogata ponuda štedljivih značajki koje će dodatno smanjiti potrebu za održavanjem, kao i ukupne troškove ispisa. To obuhvaća dodirni zaslon u boji dijagonale 12,7 cm i prilagodljivu biblioteku aplikacija koja omogućuje korisnicima personalizaciju vlastitog rada s dokumentima jednim dodirom. Ta značajka pomaže administratorima da grupiraju zadatke, skeniraju u poruke e-pošte i kopiraju dokumente jednim potezom, pa je dijeljenje informacija lakše jer se uklanjaju neučinkoviti procesi i omogućuju ulaganja u druga područja poslovanja.

Anil Jagpal, voditelj europskog marketinga u Canonu Europe, komentirao je: “Najnoviji uređaji i-SENSYS dodatno zadovoljavaju potrebe malih poslovnih okruženja, uključujući rastuće prohtjeve fleksibilnog rada. Ti uređaji pomažu odgovoriti na kritične probleme korisnika jer kombiniraju vrhunski ispis i pouzdanost po kojoj je Canon poznat. Još smo jednom ponosni što kupcima možemo ponuditi alate koji omogućuju moderno radno iskustvo – bez kompromisa u kvaliteti ili troškovima.“

Uređaji i-SENSYS MF520, i-SENSYS MF420 i i-SENSYS LBP210 bit će dostupni u cijeloj Europi od travnja 2018.

Serija i-SENSYS MF520
višefunkcijski pisači 3-u-1 (osim modela MF525x koji je višefunkcijski pisač 4-u-1)
crno-bijeli ispis do 43 str./min (A4)
jednoprolazno i dvostrano skeniranje u boji i crno-bijelo
dodirni zaslon u boji dijagonale 12,7 cm
biblioteka aplikacija
mogućnost rada s mobilnih uređaja
kompatibilnost s platformama Canon PRINT Business app, Google Cloud Print Ready, AirPrint i Mopria
WiFi
skeniranje i dijeljenje: uslužni program MF Scan
ULM – Universal Login Manager
kompatibilnost s platformom uniFLOW
siguran ispis/ispis preko USB-a
spremnik sve-u-jednom

Serija i-SENSYS MF420
višefunkcijski pisači 3-u-1 (osim modela MF426dw, MF429x koji su višefunkcijski pisači 4-u-1)
crno-bijeli ispis do 38 str./min (A4)
jednoprolazno i dvostrano skeniranje u boji i crno-bijelo
dodirni zaslon u boji dijagonale 12,7 cm
biblioteka aplikacija
mogućnost rada s mobilnih uređaja
kompatibilnost s platformama Canon PRINT Business app, Google Cloud Print Ready, AirPrint i Mopria
WiFi
skeniranje i dijeljenje: uslužni program MF Scan
ULM – Universal Login Manager (samo MF428x i MF429x)
kompatibilnost s platformom uniFLOW (samo MF428x i MF429x)
siguran ispis/ispis preko USB-a
spremnik sve-u-jednom

Serija i-SENSYS LB210
laserski pisač
crno-bijeli ispis do 38 str./min (A4)
kompatibilnost s platformama Canon PRINT Business app, Google Cloud Print Ready, AirPrint i Mopria
ULM – Universal Login Manager (samo model LBP215x)
kompatibilnost s platformom uniFLOW (samo LBP215x)
siguran ispis/ispis preko USB-a (samo LBP214dw i LBP215x)
spremnik sve-u-jednom
WiFi

Slider1
Top