+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon predstavlja budućnost sigurnosti i produktivnosti u radu s dokumentima u vidu najnovijeg izdanja svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE
Oganj 15.02.2019

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač foto i ispisnih rješenja, najavljuje novo izdanje svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE s novom verzijom programske podrške 3.8. Taj bogati portfelj s 26 proizvoda i 7 linija sa svim uređajima nudi vrhunsku sigurnost i intuitivno sučelje. Treće izdanje ove platforme treće generacije razvijeno je za cijelu ponudu višefunkcijskih pisača (MFP-ova) i nudi nadogradnje za svaki uređaj iz nagrađivane linije imageRUNNER ADVANCE.

Daniel Woodstock, voditelj marketinga proizvoda u tvrtki Canon Europe, rekao je: “Canon je predan uvođenju inovacija u uredske tehnologije, a njegovi su najnoviji hardver i softver namijenjeni povećanju produktivnosti preko inteligentnih tijekova rada s dokumentima u najzahtjevnijim uredskim okruženjima. Naša zajednička strategija za višefunkcijske pisače povezana je s unaprjeđenjem Canonova korisničkog digitalnog uredskog ekosustava i ponudom nenadmašnog korisničkog iskustva i pristupačne podrške i usluga.“

Ugrađena sigurnost

Zaštita podataka postaje sve veći prioritet u tvrtkama svih veličina, pa treće izdanje proizvoda imageRUNNER ADVANCE donosi cijeli niz preventivnih mjera koje će omogućiti tvrtkama da budu korak ispred sigurnosnih ranjivosti. Utemeljena na Canonovoj tradiciji ponude najboljih sigurnosnih rješenja u klasi, najnovija generacija uređaja i dalje ima integrirane vrlo važne sigurnosne funkcije iz prethodnih izdanja kao što su šifriranje tvrdog diska pomoću provjere valjanosti FIPS140-2 radi automatskog šifriranja podataka.

Dodatne sigurnosne značajke sada uključuju verifikaciju sustava prilikom pokretanja. Korisnici mogu sigurno otvarati programe na temelju ROT-a (Root of Trust, pouzdanog korijenskog entiteta). Ta ugrađena sigurnosna značajka onemogućuje hakerima da zaobiđu sigurnosne mehanizme višefunkcijskih pisača, na kojima se u nekim tvrtkama nalaze vrlo vrijedne informacije.

Narednih mjeseci Canon planira ponuditi daljnje novitete na tržištu informacijske sigurnosti nastavkom unaprjeđivanja integracije svojih proizvoda na područjima kao što su otkrivanje prilikom runtimea radi dodatne zaštite od upada.

Upravljanje i integracija 

Najnoviji uređaji imageRUNNER ADVANCE intuitivno su dizajnirani za optimalno korisničko iskustvo. Novo iskustvo glavnog ekrana nudi prilagodljivo i svestrano sučelje koje omogućuje optimizaciju zadataka i tijekova rada. Kombinirajući funkcije s glavnog izbornika s onima s brzog izbornika i novu značajku vremenske trake, najnovija platforma omogućuje uređajima da pohranjuju ponašanje korisnika, nudeći prečace za već odrađene ili repetitivne zadatke.

Odgovarajući na potrebe tvrtki za povećanom agilnošću i sposobnošću rada s bilo kojeg mjesta, uređaji će biti opremljeni mogućnošću izravnog povezivanja preko QR-koda, što će omogućiti korisnicima iOS-a da postave Wi-Fi za izravno povezivanje preko zadane aplikacije za fotografiranje na iOS-u ili značajke fotoaparata Canon PRINT Business (CPB), što će donijeti poboljšanje u interakcijama mobilnih uređaja i fleksibilnosti. Tijekom skeniranja dostupan je način rada za OCR koji omogućuje točnu identifikaciju 25 europskih jezika. Ta napredna personalizacija i mogućnosti povezivanja u cijelom portfelju proizvoda povlači znatno povećanje u produktivnosti svih zaposlenika.

Upravljanje uređajima za moderan rad

Da bi ponudio svojim korisnicima dodatnu podršku, Canon je osim najnovijeg portfelja ažurirao i svoje rješenje utemeljeno na oblaku uniFLOW Online koje je dobilo nagradu udruženja BLI . Tvrtke će profitirati od veće sinergije između hardvera i softvera sa svrhom optimizacije internih procesa. uniFLOW Online 2019.1 nudi dodatne funkcionalnosti kao što su ispis iz oblaka i kompatibilnost s cijelim nizom davatelja usluga među kojima su Box, Dropbox, Evernote®, Google Drive™, Microsoft OneDrive® i Microsoft SharePoint® Online.

“Shvaćamo da ne postoji rješenje koje bi odgovaralo svim tvrtkama“, zaključio je Woodstock. “Upravo zato treće izdanje treće generacije platforme imageRUNNER ADVANCE nudi posve prilagođenu uslugu svakom našem klijentu, i to zahvaljujući podršci u vidu brojnih modela i integriranih rješenja stvorenih tako da zajedno rade besprijekorno.“

Slider1 Slider1
Top