+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon pojačava ponudu monokromatskih A3 višenamjenskih uređaja da bi potaknuo rast poslovanja i marži svojih partnera
Oganj 04.03.2016
Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, najavljuje novu ponudu monokromatskih višenamjenskih uređaja (MFD-ova) za urede i interne odjele za ispis. Uređaji iz serija imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO namijenjeni su zadovoljenju poslovnih potreba vezanih uz organizacijske troškove, sigurnost i produktivnost zaposlenika, a obuhvaćaju cijeli niz poboljšanja kojima se smanjuju ukupni troškovi rada s dokumentima, osiguravaju informacije i unaprjeđuje tijek rada.

Francis Thornhill, voditelj marketinga za uredske proizvode u tvrtki Canon Europe komentirao je: “Povratne informacije naših partnera iz prodajnog kanala bile su ključne u razvoju serija imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO. Naš je glavni prioritet bio dati partnerima platformu za jednostavnu i isplativu uslugu i potaknuti rast njihova poslovanja zahvaljujući razmišljanju o ukupnim troškovima ispisa njihovih klijenata.“

Jednostavna i isplativa usluga

Ti su strojevi namijenjeni pouzdanom, visokokvalitetnom i cjenovno pristupačnom ispisu kao i nižim troškovima usluge. Zahvaljujući sada standardnom jednoprolaznom ulagaču dokumenata, čitaču slika i mogućnosti primjene postavki uređaja, aplikacija i licenci u jednom postupku, za instalaciju novih modela potrebno je samo nekoliko minuta.

Partneri mogu daljinski upravljati cijelom flotom i servisirati je pomoću alata za lako upravljanje uređajima i uslugama, i to vrijedi za sve proizvode iz linije imageRUNNER ADVANCE. Radni komplet za daljinsku podršku sada je u standardnoj opremi da bi se dodatno pojednostavnio taj postupak.

Platforma za rast

Thornhill komentira: “Istraživanje je pokazalo da je 90 % ukupnog troška ispisa i dokumenata povezano s upravljanjem ispisom i administracijom (15 %), produkcijom dokumenata (25 %) i rukovanjem dokumentima (50 %), a ne s cijenom uređaja ili potrošnog materijala1. Ove nove serije konstruirane su posebno da bi pomogle partnerima uspješno odgovoriti na operativne pritužbe kupaca kroz učinkovite tijekove rada s dokumentima, jednostavnu objavu i dosljednu učinkovitost upravljanja.“

Novi uređaji imageRUNNER ADVANCE besprijekorno se integriraju s postojećim IT okruženjima i Canonovom bogatom ponudom nagrađivanih rješenja za ispis dokumenata i rad s njima. Partneri mogu generirati nove prihode kroz usluge upravljanog ispisa i rada s dokumentima koje optimiziraju sveobuhvatne procese korisnika i utječu na ukupne troškove ispisa. Fleksibilna podrška za rad u pokretu, npr. ispis s mobilnih uređaja ili skeniranje na servise u oblaku, čini da se poslovna ulaganja isplate i u budućnosti i partnerima stvore buduće prilike za prodaju i ponudu usluga.

Nove performanse i vrijednosti

Thornhill nastavlja: “Danas predstavljeni uređaji imageRUNNER ADVANCE dodatno proširuju najveću ponudu rješenja za ispis i nastavljaju se na nagrađivane mogućnosti. ”

Intuitivan grafički izbornik zajednički svim uređajima iz ponude u kombinaciji s novim WVGA kapacitivnim dodirnim zaslonom nudi iste jednostavne radnje kao pametni telefon ili tablet. Nove mogućnosti personalizacije automatski prilagođavaju početni zaslon, jezik, osobne tijekove rada, adresare i postavke svakom korisniku.

Novi uređaji nude veću vrijednost za novac kroz daljnje dodavanje izravnog ispisa PDF-ova, Wi-Fi, podršku za pretražive PDF-ove kao i formate podataka Open XML iz sustava Office (PowerPoint i Microsoft Word) u standardne značajke.

Pomoć u obliku videozapisa i automatsko prepoznavanje veličine medija i lošeg ulaganja ubrzavaju izvršavanje zadataka, dok netom dodani senzor pokreta posve eliminira čekanje i smanjuje potrošnju energije.

Serije imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 predstavljaju savršenu kombinaciju malih troškova održavanja s pouzdanim i kvalitetnim izlaznim proizvodima. Partneri mogu pomoći tvrtkama-klijentima da smanje troškove preko internog stvaranja dokumenata profesionalnog izgleda bez troškova outsourcinga ili ručnog završnog rada. Dodatak jedinstvenog dvostrukog sustava klamanja kombinira uobičajeno klamanje s eko klamanjem radi smanjenja otpada i pojednostavnjenja recikliranja i uništavanja.

Da bi partnerima bilo lakše odgovoriti na sve veće zahtjeve klijenata vezane uz sigurnost podataka, novi uređaji podržavaju najnovije sigurnosne standarde, uključujući sigurnosno brisanje tvrdog diska, IPSec i šifriranje cijelog tvrdog diska prema standardu FIPS 140-2. Nova funkcija sigurnosnog pravilnika grupira sve postavke na jednom mjestu, pojednostavnjujući upravljanje sigurnosnim postavkama i pravilnicima i njihovu primjenu.

Dio je standardne opreme i nagrađivani softver Universal Login Manager koji nudi jedinstvenu kombinaciju provjere autentičnosti korisnika, personalizacije, kontrole funkcija i izvješćivanja.

Serije imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO dostupne su u Europi od 1. ožujka 2016.

Najvažnije značajke serije imageRUNNER ADVANCE 6500:

• ispis do 75 jednobojnih stranica po minuti
• prilagodljivi WSVGA dodirni zaslon u boji dijagonale 25,7 cm
• kapacitet do 7700 listova te fleksibilno rukovanje medijima i završna obrada
• pametni procesi snimanja dokumenata i rukovanja njima
• napredne sigurnosne mogućnosti
• jednostavno upravljanje uređajem i flotom
• mala potrošnja energije

Najvažnije značajke serije imageRUNNER ADVANCE 8500 PRO: • ispis do 105 jednobojnih stranica po minuti
• prilagodljivi WSVGA dodirni zaslon u boji dijagonale 26,4 cm
• kapacitet do 7700 listova i profesionalne mogućnosti završne obrade
• podržava medije veličine do SRA3
• napredne sigurnosne mogućnosti
• jednostavno upravljanje uređajem i flotom
• mala potrošnja energije

1 Preuzeto iz istraživanja tvrtke ALL Associates Group, Inc 2012.


Slider1 Slider1
Top