+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon Europe predstavio je tri kompaktna i cjenovno pristupačna pisača
Oganj 26.04.2019

Canon Europe predstavio je tri kompaktna i cjenovno pristupačna pisača s punjivim spremnicima tinte koji proširuju postojeću Canonovu ponudu uređaja iz serije PIXMA G. Canon PIXMA G6040, namijenjen kućnim poduzetnicima i upotrebi u manjim uredima, višenamjenski je pisač u boji s mogućnostima skeniranja i kopiranja te praktičnom prednjom pločom s dvorednim LCD-om koja se može naginjati.

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima. Canon PIXMA GM2040 jednonamjenski je crno-bijeli pisač s punjivim tintnim spremnikom koji krase mali troškovi rada i velika produktivnost te je namijenjen tvrtkama koje najčešće zadovoljava crno-bijeli ispis.

Svi pisači namijenjeni su čestoj uredskoj upotrebi uz bolju kvalitetu ispisa, brži ispis i konkurentne tekuće troškove. Uz poboljšane bočice tinte kojima se lako rukuje, velike tintne spremnike i cijeli niz mogućnosti povezivanja, Canonova najnovija serija pisača PIXMA G donosi vlasnicima malih tvrtki beskompromisnu kvalitetu i bogate funkcionalnosti.

Bilo da se radi o agentu za nekretnine koji ispisuje podatke o nekretnini ili lancu restorana koji ispisuju dnevne jelovnike, zahvaljujući Canonovim spremnicima tinte velike iskoristivosti troškovi ostaju niski. Sa samo tri bočice crne tinte moguće je ispisati do 18 000 crno-bijelih stranica ili 7700 stranica u boji pomoću kompleta s bojama uređaja Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040, i to uz minimalne prekide i uštedu vremena jer se ne moraju stalno kupovati tintni ulošci, što smanjuje i trošak po stranici.

Sva tri pisača povećavaju produktivnost automatskim dvostranim ispisom i kapacitetom od 350 listova običnog papira, pa nije potrebno često nadopunjavati papir, što također smanjuje troškove. Kad razina tinte jako padne, tvrtke u kojima je tempo rada posebno brz osjetit će prednosti Canonovih naprednih bočica iz kojih se ne mora istiskivati tinta, posebno dizajniranih za brzu nadopunu radi skraćivanja vremena nedostupnosti pisača.

Tvrtkama s velikim svakodnevnim potrebama za ispisom pogodovat će brzine do 13 slika u minuti crno-bijelog ispisa i 6,8 slika u minuti u boji koje nude Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040. Ta mala povećanja zajedno stvaraju velik skok naprijed u produktivnosti.

Uštede i napredak u produktivnosti koje donose novi pisači iz serije PIXMA G ne znače kompromise u kvaliteti. Canonova nova formula pigmentne crne tinte rezultira oštrim i jasnim tekstom, savršenim za ispis dokumenata i prezentacija profesionalne razine. Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040 mogu ispisivati i atraktivne fotografije bez obruba veličine do A4, pri čemu ispis fotografije dimenzija 10x15 cm traje oko 37 sekundi. 

Svi pisači nude pametan i praktičan ispis putem aplikacije Canon PRINT za iOS i Android te mogućnost ispisa iz oblaka pomoću aplikacije PIXMA Cloud Link i servisa Google Drive, Dropbox i Evernote. Dodajući tom postupku još fleksibilnosti, vlasnici pisača Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040 mogu ispisivati bežično i izravno s pametnih uređaja pomoću značajki AirPrint (iOS), Mopria (Android) ili Windows 10 Mobile. Za tvrtke koje trebaju sigurniju vezu tu je mogućnost povezivanja putem Etherneta.

Vlasnici malih tvrtki koji žele proširiti poslovanje na više lokacija mogu daljinski nadzirati svaki od tih pisača pomoću Canonova sustava Management Information Base dostupnog putem interneta. Taj sustav omogućuje provjeru razina tinte i broja ispisanih listova s jednog mjesta kako bi se bočice tinte i papir mogli naručiti prije nego ih ponestane.

Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040 kompatibilni su s cijelim nizom novih medija, uključujući magnetski i samoljepljivi fotopapir te kvadratni fotopapir dimenzija 9x9 cm, što je dobra vijest za sve koji žele biti kreativni s kućnim pisačem.

Uz Canonovu najnoviju ponudu pisača s velikim punjivim spremnicima tinte male tvrtke ili kućni uredi mogu uživati u cjenovno pristupačnoj produktivnosti i velikoj količini ispisa, a da pritom ne moraju pristati na kompromise u kvaliteti dokumenata.

Canon PIXMA G6040, Canon PIXMA G5040 i Canon PIXMA GM2040 bit će kod službenih Canonovih maloprodajnih partnera od lipnja 2019. 

Glavne značajke pisača Canon PIXMA G6040:
 1. Integrirani spremnici tinte - četiri velika punjiva tintna spremnika
 2. Ispis velikog broja stranica jednim punjenjem - 18 000 stranica uz 3 bočice crne tinte ili 7700 stranica uz jedan komplet tinti u boji
 3. Kapacitet 350 listova - velik kapacitet kad se radi o običnom papiru podijeljen između prednje kasete od 250 i stražnje ladice od 100 listova 
 4. Ispis, kopiranje i skeniranje
 5. Kompatibilan s podsjetnicima za nabavu tinte Easy Ink

Glavne značajke pisača Canon PIXMA G5040:

 1. Integrirani spremnici tinte - četiri velika punjiva tintna spremnika
 2. Ispis velikog broja stranica jednim punjenjem - 18 000 stranica uz 3 bočice crne tinte ili 7700 stranica uz jedan komplet tinti u boji
 3. Kapacitet 350 listova -  velik kapacitet kad se radi o običnom papiru podijeljen između prednje kasete od 250 i stražnje ladice od 100 listova
 4. Ispis u boji
 5. Kompatibilan s podsjetnicima za nabavu tinte Easy Ink 

Glavne značajke pisača Canon PIXMA GM2040:

 1. Integrirani spremnik tinte - velik punjivi spremnik tinte
 2. Ispis velikog broja stranica jednim punjenjem - 18 000 stranica uz 3 bočice crne tinte
 3. Kapacitet 350 listova - velik kapacitet kad se radi o običnom papiru podijeljen između prednje kasete od 250 i stražnje ladice od 100 listova
 4. Crno-bijeli ispis
 5. Kompatibilan s podsjetnicima za nabavu tinte Easy Ink 


Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1
Top