+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon Europe predstavlja najnoviju ponudu tintnih pisača PIXMA
Oganj 16.08.2018

Canon Europe je predstavio novu liniju tintnih pisača PIXMA. Ta svestrana ponuda pisača može zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe kod kuće i na poslu.

Ti su uređaji odnedavno kompatibilni s Amazon Alexom, pa je moguće upućivati govorne naredbe kao što su “Alexa, start Canon Printer” (Alexa, pokreni Canonov pisač) i “print a colouring sheet ” (Ispiši stranicu bojanke) uređaju Amazon Echo ili drugim uređajima koji podržavaju Alexu. Uz to, putem govorne aktivacije korisnici mogu provjeriti status svog pisača, npr. preostalu razinu tinte. 

Tintni pisači Canon PIXMA

Canon PIXMA TS8250 – vrhunske fotografije iz uređaja „sve u jednom“ sa 6 tinti i mogućnošću bežičnog povezivanja

Canon PIXMA TS8250 pisač je vrste „sve u jednom“ (All-In-One) modernog izgleda koji proizvodi fotografije visoke kvalitete, savršen za kućnu i uredsku upotrebu. Nudi šest zasebnih tinti uključujući foto plavu i lako bežično povezivanje, pa korisnici mogu ispisivati iznimne fotografije bez obruba veličine do A4.

Ovaj svestran i kompaktan tintni pisač nudi povezivanje sa servisom PIXMA Cloud Link putem aplikacije Canon PRINT (iOS/Android). 

Njegova je brzina ispisa do 15 crno-bijelih slika u minuti i 10 slika u boji u minuti. PIXMA TS8250 može u nekoliko sekundi stvoriti fotografiju bez obruba dimenzija 4x6 inča. Tu je i dvostrano umetanje papira radi praktične svestranosti zajedno s neobaveznim XL i XXL ulošcima  koji će vam dodatno pomoći smanjiti troškove ispisa.

Dodirni zaslon dijagonale 10,8 cm i višenamjenska ladica pisača PIXMA TS8250 Series svidjet će se svim kreativcima. Dodatak naljepnica za nokte pružit će tinejdžericama koje žele kreirati vlastite personalizirane ukrase za nokte sate umjetničke zabave. Za to će moći koristiti specijaliziranu aplikaciju Nail Sticker koja će biti dostupna za iOS i Android od kraja studenog 2018.

Canon PIXMA TS6250 – kompaktan i povezan višefunkcijski pisač savršen za obitelji

Radite pametno s ovim kompaktnim „sve u jednom“ pisačem PIXMA savršenim za kućnu upotrebu. Canon PIXMA TS6250 savršen je za čuvanje sitnih detalja na fotografijama i stvaranje dokumenata profesionalnog izgleda pomoću specijalizirane pigmentne crne tinte rezervirane posebno za oštru reprodukciju crnog teksta. Pomoću povezivanja putem Wi-Fija i korištenja aplikacije Canon PRINT (iOS/Android) koja je dostupna kao besplatno preuzimanje, moguća je kontrola pisača preko pametnog uređaja kao i pristupanje popularnim servisima u oblaku preko značajke PIXMA Cloud Link.

Ispis s uređaja PIXMA TS6250 intuitivan je i lak zahvaljujući dodirnom zaslonu dijagonale 7,5 cm – pokretanje ispisa i skeniranja traje tek nekoliko sekundi. Uz pet zasebnih tinti, automatski dvostrani ispis i ispis fotografija bez obruba do veličine A4, ovaj uređaj nudi zaista vrhunske rezultate bogatog izgleda.

Canon PIXMA TR4550 – kompaktan višenamjenski pisač za kućne urede

Kompaktan i lijepog izgleda, ovaj višenamjenski pisač može kopirati, skenirati i faksirati višestranične dokumente pomoću automatskog ulagača dokumenata (ADF-a) u koji stane 20 listova. Pisač Canon PIXMA TR4550 krase velika produktivnost i lako bežično povezivanje, pa će savršeno odgovarati svakom kućnom uredu. S pisačem PIXMA TR4550 mogu se povezivati i uređaji s podrškom za Amazon Alexu, nakon čega se putem govornih naredbi mogu ispisivati popisi za provjeru i predlošci ili provjeriti razina tinte i status pisača.

Aplikacija Canon PRINT može se koristiti za ispis, skeniranje i kopiranje i bez uključivanja računala, sve radi optimizacije učinkovitosti – potreban je samo pametni telefon. S druge strane, bez aplikacije  Canon PRINT uređajem PIXMA TR4550 Series može se upravljati pomoću značajki AirPrint (iOS) ili Mopria (Android), a kad nije dostupan internetski usmjerivač, i dalje možete ispisivati uz pristup značajci Wireless Direct. Mogućnost povezivanja s oblakom  omogućuje skeniranje dokumenata između ostalog na Google Drive i u Dropbox pomoću značajke PIXMA Cloud Link. Značajka kopiranja osobnih iskaznica omogućuje skeniranje obiju strana iskaznice na istu stranicu radi brže obrade. 

Slider1 Slider1 Slider1
Top