+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon najavljuje uniFLOW 5.4 kojim će poslovnim klijentima ponuditi nove mogućnosti ispisa i skeniranja
Oganj 01.03.2016

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavlja najnoviju verziju svojeg nagrađivanog softvera za upravljanje integriranim mrežnim ispisom i skeniranjem uniFLOW. Novom se verzijom uvodi nekoliko korisnih novih značajki koje će pomoći tvrtkama da znatno poboljšaju tijekove rada s dokumentima, zadrže kontrolu nad troškovima i oslobode nove kreativne potencijale.

uniFLOW 5.4 pridružuje se Canonovoj već etabliranoj platformi namijenjenoj upravljanju heterogenim flotama pisača i njime se tvrtkama nudi intuitivan tijek rada s ispisom i skeniranjem. Ovaj softver omogućuje ispis i skeniranje s bilo kojeg povezanog računala ili mobilnog uređaja putem bilo kojeg pisača ili skenera na mreži koji podržavaju uniFLOW uz istovremeno zadržavanje visokog standarda sigurnosti i nenadmašive kontrole nad troškovima ispisa.

Revolucija tijeka rada s dokumentima

uniFLOW 5.4 uvodi unaprijeđeno sučelje za skeniranje koje sada funkcionira s Canonovim skenerima dokumenata ScanFront kao i Canonovim višenamjenskim uređajima imageRUNNER ADVANCE. Korisnici mogu skenirati izravno na platforme za pohranu dokumenata kao što su Microsoftov SharePoint i OneDrive ili pak slati datoteke u tijekove rada poslovnih procesa kao što je Therefore – sve radi brže i sigurnije obrade dokumenata.

Dodano je nekoliko novih značajki koje olakšavaju rad u mobilnim i fleksibilnim okruženjima. Moguće je postaviti korisničke profile tako da korisnik jednostavno pristupa mogućnostima prilagođenim svojim potrebama, koje se sinkroniziraju na svim uređajima u mreži. Znatno je poboljšana i mogućnost ispisa s mobilnih uređaja zahvaljujući sposobnosti promjene postavki završne obrade izravno na uređaju. To je još jedna prednost softvera uniFLOW kao platforme za fleksibilna radna mjesta.

Jedinstvena poslovna kontrola

Stalan uvid u detaljni pregled troškova i održavanje korištenih servisa što učinkovitijima i produktivnijima neki su od ključnih izazova za svaku tvrtku. uniFLOW omogućuje središnje upravljanje pisačima uz izvješćivanje o upotrebi i troškovima. uniFLOW 5.4 zadržava podršku za uređaje koji nisu Canonovi u mješovitim, starijim flotama pisača. To čini uniFLOW još snažnijim alatom za vođenje računa, održavanje i upravljanje čak i u većem broju ureda.

Pojednostavnjeno stvaranje profila i postupak upravljanja olakšavaju postavljanje točnih troškova ispisa na svakom uređaju i stvaranje cjenovne strukture za okruženja kao što su fakulteti ili uredi kojima se pružaju usluge ili za slučajeve kad pojedinačni timovi imaju točno određene proračune za ispis.

Poboljšano je i upravljanje korisnicima, uključujući samoposlužni tijek rada za registriranje privremene ID kartice ili zamjene stare kartice na uređaju. Integracija softvera uniFLOW s Canonovom aplikacijom iW Secure Audit Manager Express nudi izvanredne sigurnosne mjere za prepoznavanje i zaštitu povjerljivih informacija, sprječavanje umnožavanja zaštićenih dokumenata ili upozoravanje osobe zadužene za sigurnost ako se prepoznaju određene ključne riječi.

Nov kreativni potencijal

uniFLOW 5.4 uvodi kompatibilnost s Canonovim pisačima širokog formata Océ PlotWave i ColorWave, otvarajući brojne nove potencijale za kreativan ispis u poslovnim okruženjima. Korisnici koji moraju ispisivati velike slike ili tehničku dokumentaciju sada to mogu činiti putem središnjeg sustava uniFLOW u kojem se lako snalaze.

uniFLOW se integrira i s Canonovom platformom Océ PRISMAdirect za upravljanje odjelima za ispis koja se koristi za nadzor Canonovih profesionalnih produkcijskih pisača iz serije imagePRESS. To znači da se korisnička baza podataka i struktura proračuna u softveru uniFLOW može integrirati s okruženjem odjela za ispis i tako osloboditi kreativni potencijal usluga koje takva infrastruktura nudi korisnicima. Pritom se smanjuje potreba za outsourcanjem složenih sadržaja za ispis i istovremeno tvrtkama olakšava jedinstven pregled proračuna za sve njihove usluge ispisa.

uniFLOW 5.4 dostupan je od veljače 2016. Dodatne informacije potražite na web-mjestu www.canon-europe.com ili se obratite lokalnom uredu tvrtke Canon ili prodajnom predstavniku.


Slider1
Top