+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon predstavlja pametne višenamjenske uređaje s vrha ponude koji će na revolucionaran način potaknuti rast kod partnera
Oganj 24.08.2016

Canon, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, najavio je novu generaciju višefunkcijskih uređaja u boji (MFD-ova) imageRUNNER ADVANCE C5500. Nova linija zamijenit će uspješnu seriju C5200 i ponuditi značajna unaprjeđenja kroz smanjene troškove za partnere i ukupne troškove ispisa za krajnje korisnike.

Pet višefunkcijskih A3 uređaja u boji (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i i imageRUNNER ADVANCE C5560i) temelji se na novoj platformi imageRUNNER ADVANCE – arhitekturi sljedeće generacije za sve buduće proizvode imageRUNNER ADVANCE. Ta jedinstvena i dosljedna platforma omogućuje partnerima da se stručno osposobe za rad s cijelim nizom uređaja u svim okruženjima, što znači da mogu jednostavno ponuditi prilagođena i optimizirana rješenja koja maksimiziraju povratak ulaganja njihovih kupaca smanjivanjem ukupnih troškova ispisa.

Povećanje profitabilnosti u svim fazama

Serija imageRUNNER ADVANCE C5500 predstavlja Canonovu tehnološku ponudu koja je najpogodnija za pružanje usluga servisiranja. Od instalacije, upravljanja flotom, dijagnostike i daljinskih usluga, ova serija nudi sve alate nužne za smanjenje povezanih troškova servisiranja uz nuđenje rješenja za rukovanje dokumentima.

Predstavljajući novu platformu serija C5500 dolazi sa standardiziranom operabilnošću i postavkama ključnih značajki koje će biti primijenjene na sve buduće modele. Rezultat je da su troškovi instalacije i konfiguraciju u cijeloj floti uređaja minimalni. Postupak instalacije dodatno je ubrzan zahvaljujući središnjem postavljanju i održavanju postavki uređaja, aplikacija i licenciranja.

Poduži procesi obuke također postaju stvar prošlosti zahvaljujući dijeljenom iskustvu koje nudi platforma. Korisnicima to jamči dosljedan izgled i osjećaj, što znači da su čak i u najvećim tvrtkama ili ustanovama postupci ispisa, skeniranja i upravljanja dokumentima isti na svim uređajima, skroz do personaliziranih izbornika prikazanih na zadivljujućim i responzivnim dodirnim zaslonima u boji.

Revolucionarni trenutak

Serija imageRUNNER ADVANCE C5500 koristi međusobno zamjenjive obične bočice s tonerom i one s niskim prinosom, nudeći na izbor razne korisničke mogućnosti. Ta fleksibilnost omogućuje partnerima da prilagode prodajni model i izmijene ga u skladu s bazom korisnika, ciljevima povezanim s prihodima ili modelom usluge. Maksimaliziraju se marže dobiti zajedničkim dijelovima i zajedničkim bubnjem koji se može koristiti za cijan, magentu, žutu i crnu, dok ista otpadna bočica za toner koja se koristila za seriju C3300 nudi značajna poboljšanja u kontroli stanja na skladištu.

Partneri mogu daljinski upravljati cijelom flotom i servisirati je s istim alatima za upravljanje uređajima i servisom bez puno komplikacija u cijeloj novoj ponudi imageRUNNER ADVANCE. I komplet za daljinsku podršku standardiziran je da bi se dodatno pojednostavnio taj postupak.

Troškovi održavanja i popravaka minimizirani su zahvaljujući Canonovoj pametnoj upotrebi postojećih dijelova. Nastavljajući uspjeh i popularnost prethodnog modela, serije C5200, uređaji iz serije C5500 koriste otprilike 88 % istih dijelova, što partnerima omogućuje korištenje postojećeg iskustva sa servisom prilikom popravljanja novih modela.

Nudeći korisnicima vrhunske performanse serija imageRUNNER ADVANCE C5500 stvorena je kako bi ponudila izvanrednu učinkovitost u poduzećima u kojima se koristi puno papira. Za partnere su marže dobiti maksimalizirane zahvaljujući tome što serija imageRUNNER ADVANCE C5500 koristi dijelove dugog vijeka trajanja radi smanjenja potrebe za stalnim održavanjem čak i u najzahtjevnijim okruženjima. Novi i poboljšani dijelovi predstavljaju značajno smanjenje troškova servisa dok standardizirane značajke među kojima su jednoprolazni dvostrani automatski uvlakač dokumenata i čitač slika u boji upotpunjuju privlačan paket visoke vrijednosti koji dobivaju svi korisnici.

Optimizirana tehnologija u ponudi usluga

Tehnologija iza serije imageRUNNER ADVANCE podržava upravljane usluge ispisa (Managed Print Services – MPS) i predstavlja pravu priliku da partneri unaprijede svoje poslovanje kroz implementaciju usluga s dodanom vrijednošću. Nakon instalacije i kao dio trajne korisničke usluge i savjetovanja nova platforma imageRUNNER ADVANCE ponudit će više prilika nego ikad prije za razvoj novih izvora prihoda utemeljenih na optimizaciji korisničkih sveobuhvatnih procesa i brizi oko njihovih ukupnih troškova ispisa i upravljanja dokumentima.

Zahvaljujući novoj dijeljenoj platformi, najnovija će funkcionalnost biti dostupna na svim novim kompatibilnim proizvodima, pa kod ovog portfelja nema rupa u specifikacijama. Rezultat je sljedeći: vrijednost tehnologije koju ćete prodati danas samo će rasti i prilagođavati se tržišnim trendovima, kao što je sve veća važnost rješenja za dodjelu resursa koja podržavaju rad u pokretu. Ta dodatna vrijednost znatno olakšava zadovoljavanje i nadmašivanje očekivanja korisnika, čime se maksimizira povrat ulaganja.

Dan Woodstock, voditelj projekata u tvrtki Canon Europe, komentirao je: “Za Canonove partnere serija imageRUNNER ADVANCE C5500 nova je, uzbudljiva i profitabilna granica u radu s dokumentima i upravljanju njima u poslovnom okruženju. Pametni su uređaji stvoreni da nude izlazne proizvode visoke kvalitete i mogućnosti upravljanja dokumentima kakvi se inače očekuju od Canona, ponude jasan povrat ulaganja smanjenjem troškova ispisa za korisnike i rast vrijednosti nakon prvotne instalacije. Za naše partnere ovaj novi portfelj Canonovih višefunkcijskih uređaja predstavlja uzbudljivu priliku da unaprijede vlastito poslovanje kroz isporuku prilagođenih rješenja i poslovnog savjetovanja visoke razine utemeljenih na jedinstvenim potrebama njihovih korisnika.“ Serija imageRUNNER ADVANCE C5500 bit će dostupna u Europi od 1. rujna.

Glavne značajke

imageRUNNER ADVANCE C5535
• 35 str./min
• s pločom
• UFRII

imageRUNNER ADVANCE C5535i
• 35 str./min
• jednoprolazni obostrani automatski ulagač dokumenata (DADF)
• UFRII, PCL i PS

imageRUNNER ADVANCE C5540i
• 40 str./min
• jednoprolazni obostrani automatski ulagač dokumenata (DADF)
• UFRII, PCL i PS

imageRUNNER ADVANCE C5550i
• 50 str./min
• jednoprolazni obostrani automatski ulagač dokumenata (DADF)
• UFRII, PCL i PS

imageRUNNER ADVANCE C5560i
• 60 str./min
• jednoprolazni obostrani automatski ulagač dokumenata (DADF)
• UFRII, PCL i PS


Slider1 Slider1
Top