+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Umetnite papir, izvucite kreativne mogućnosti
Oganj 13.09.2019

Canon je predstavio imagePRESS C165 – višefunkcijski tiskarski stroj s mnoštvom mogućnosti koji spaja najbolje od Canonove nagrađivane tehnologije i korisničkog sučelja imageRUNNER ADVANCE s paketom profesionalnih alata imagePRESS koji se lako koriste. Svojim korisnicima ovaj uređaj omogućuje da budu kreativni pritiskom jednog gumba te uštede vrijeme i novac.

VIŠE POSLA S MANJE ULAGANJA I VREMENA

Mnoštvo mogućnosti, jedan jednostavan uređaj – imagePRESS C165 tiska sve što je potrebno za svakodnevno poslovanje, i to u skladu s profesionalnim standardima. Za dobre rezultate nije potrebno imati ni iskustva u tisku: uređaj sve zahtjevne poslove radi sam i daje tiskani materijal iznimne kvalitete, više izbora, te otisak na raznim materijalima za samo nekoliko minuta. 

Mark Lawn, direktor rješenja za profesionalni tisak u tvrtki Canon Europe, rekao je: “Znamo da korisnici danas žele postići više uz manje ulaganja i vremena, u kratkim rokovima i sa sve manjim budžetima. Želimo im olakšati život pa nudimo tiskarski stroj koji će napraviti sve u samo nekoliko minuta: od osnovnog skeniranja i ispisa, pa sve do dojmljivih postera s lokalnom ponudom i personaliziranih pozivnica za događaje. Sve je to moguće bez tehničkog predznanja i iskustva, pa je stoga ovaj uređaj savršen za sva poslovna okruženja.“

KREATIVNOST NA DJELU

Potrebno je zadiviti odbor pametnom prezentacijom, no rok za dovršetak je danas? Treba otisnuti dnevni red za skoru konferenciju prodajnih odjela? Ovi i mnogobrojni drugi zadaci su uz imagePRESS C165 iznimno jednostavni, uz atraktivne formate i elegantna presavijanja, tisak na deblji papir za premium izgled i osjećaj ili pak teksturirani papir koji ostavlja upečatljiv dojam. Uz C165, je lakše tiskati na razne materijale.

Kupce koji su planirali nešto kupiti, ali nikako da donesu odluku i napune tu virtualnu košaricu možda će napokon uvjeriti posebno pripravljena izravna pošta s personaliziranom otisnutom omotnicom. Ili bi, pak, mala kampanja dijeljenja letaka sa završnom obradom profesionalnog izgleda ciljanoj publici mogla donijeti nove klijente i osvojiti još poslova. 

Lawn objašnjava: “Svi smo mi korisnici, pa sve što moramo napraviti jest razmišljati: 'Što me potiče da koristim baš tu robnu marku?' Upravo tu kreativni tisak može puno toga promijeniti. Fizički karakter tiska budi osjetila, a pametna personalizacija može potaknuti na akciju. U današnjem digitalnom dobu tisak može potaknuti angažman. Tvrtke mogu iskusiti taj pozitivan utjecaj u svom poslovanju i vidjeti kako će im tisak pomoći postići taj važni povrat ulaganja.”

SIGURNO, ZAŠTIĆENO I UZ PODRŠKU

Kao i svaki drugi uređaj iz Canonove linije imageRUNNER ADVANCE, ovaj uređaj se glatko uklapa u postojeći postav i tijekove rada s dokumentima u tvrtkama. Ugrađene sigurnosne značajke štite podatke korisnika, a Canonova korisnička podrška za raspolaganju je svim korisnicima kojima je potrebna pomoć, uz brzo rješavanje problema koje im pomaže da se posvete svojim poslovnim ciljevima. 


Slider1 Slider1
Top