+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Fleksibilne mogućnosti povezivanja za fleksibilno skeniranje
Oganj 14.11.2019

Velik broj korisnika želi brz i kompaktan skener koji se može koristiti bilo gdje u uredu, s PC-jem ili bez njega, svestran uređaj koji može pouzdano skenirati plastične ID kartice i putovnice. Canonov novi imageFORMULA DR-S150 skener je upravo za takve korisnike. To je Canonov prvi stolni skener s mogućnošću USB, žičnog i bežičnog povezivanja.  

Instaliranje novog uređaja na uredsku mrežu može biti mukotrpno. Hoće li u uredu biti prikladnog mjesta za njega i hoće li funkcionirati s postojećom mrežom? Uz mogućnost USB, bežičnog i žičnog povezivanja Canonov novi skener može se smjestiti i koristiti u raznim okruženjima, uredskim timovima i za razne primjene. Velik dodirni LCD zaslon u boji nudi lako rukovanje prilikom skeniranja, pa se brže možete vratiti poslu. Sve je to zapakirano u kompaktno, a opet robusno kućište. 

Fleksibilnost na koju se možete osloniti

Korisnicima je važno imati pouzdano rješenje, bilo od dobavljača, davatelja usluga ili u obliku hardvera. Upravo zato Canon koristi svoj poznati mehanizam uvlačenja papira utemeljen na robusnim valjcima za uvlačenje i razdvajanje. Automatski ulagač dokumenata ovog skenera može rukovati većim količinama papira – do 60 stranica te skenira razne vrste medija, uključujući ultra tanak papir, plastične ID kartice i reljefne kartice, pa čak i putovnice debljine do 4 mm. 

Dovoljan je jedan dodir

Skeniranje jednim dodirom uz korištenje unaprijed konfiguriranih zadataka skenira dokumente točno uz optimiziranu kvalitetu slike te omogućuje da dokumenti svaki put završe upravo tamo gdje su potrebni. DR-S150 podržava i izravno slanje slika na odredište a da pritom nije potrebno povezivanje s PC-jem. Namjenski DR slikovni procesor omogućuje skeniranje visoke kvalitete velikom brzinom do 90 slika u minuti uz manje kašnjenja. Korisnici dobivaju sve potrebne informacije i pritom mogu biti sigurni da imaju potrebnu kvalitetu. 

Tim Brosnihan, europski voditelj za proizvode u tvrtki Canon Europe, rekao je: „Stvorili smo novi skener imageFORMULA DR-S150 tako da bude pouzdan i prilagodljiv dodatak vašem uredu, bilo da se radi o kućnom uredu ili kao dijeljeni uređaj u malim uredima, korporativnim odjelima ili podružnicama firmi koje se bave primjerice financijskim uslugama kako bi se unaprijedila učinkovitost rada s dokumentima i pridobili novi korisnici.

Malene dimenzije, funkcija PUSH skeniranja i mogućnost skeniranja putovnica i identifikacijskih kartica čine ovaj uređaj savršenim za pridobivanje novih korisnika u branši financijskih usluga. Uz cijeli niz mogućnosti mrežnog povezivanja, fleksibilni uređaj imageFORMULA DR-S150 savršeno je rješenje za sve vaše potrebe za skeniranjem, bez obzira na raspored i veličinu vašeg ureda, jer nudi brzo i kvalitetno skeniranje i  omogućuje da brzo nastavite sa svojim poslom.“ 
Slider1 Slider1
Top