+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon imageFORMULA DR-M260 partnerima nudi nenadmašnu snagu skeniranja
Oganj 06.06.2017

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač foto i ispisnih rješenja, predstavlja najnoviji uređaj u svojoj bogatoj ponudi rješenja za rad s dokumentima – imageFORMULA DR-M260. Uređaj  nudi iznimno brzo snimanje dokumenata, nenadmašne performanse ulaganja papira i vrhunsku pouzdanost te omogućuje partnerima zadovoljavanje sve složenijih potreba tvrtki i poslovnih djelatnosti u kojima se vrši skeniranje velike količine dokumenata. 

Odgovaranje na zahtjeve modernih korisnika vrhunskom brzinom i kvalitetom

Skener imageFORMULA DR-M260 odlikuje  najnovija tehnologija i funkcionalnost superbrzog skeniranja kojim se povećava kvaliteta dokumenata te on predstavlja savršen dodatak postojećoj ponudi partnerskih rješenja. Tehnologije ovog uređaja omogućuju partnerima da iskoriste postojeće iskustvo u prodaji i održavanju kako bi korisnicima ponudili kvalitetno savjetovanje. 

Ugrađene performanse brzog skeniranja te poboljšana obrada slika i kvaliteta zahvaljujući novom Canon DR procesoru znače da se korisnici ne moraju oslanjati na PC-je da bi skenirali dokumente. Za partnere to predstavlja veliku priliku unaprjeđenja podrške mobilnim radnim okruženjima i ponudu savjetovanja o radu u pokretu na temelju decentraliziranih mogućnosti skeniranja. DR procesor tog uređaja uz to smanjuje neravnomjernost boja i stvara slike prikladne za OCR.

Velika snaga skeniranja uređaja imageFORMULA DR-M260 odgovara na izazove modernih korisnika u užurbanim uredskim okruženjima, a tu je i brzina skeniranja u boji od 60 str./min u kombinaciji s automatskim ulagačem dokumenata (ADF-om) kapaciteta 80 listova papira.

Napredne mogućnosti, jeftino održavanje

Svestrani skener imageFORMULA DR-M260 može obrađivati široku lepezu dokumenata, od molbi i pravnih dokumenata do potvrdi i posjetnica. Uređaj može raditi s dokumentima raznih debljina, vrste i dužine zahvaljujući svojem načinu rada za skeniranje dugih dokumenata. Robustan mehanizam za ulaganje papira znači da partneri mogu ponuditi te funkcionalnosti bez povećanja troškova za održavanje povezanih s troškovima servisiranja.

Troškovi su manji i zahvaljujući senzorima za otkrivanje pogrešaka u ulaganju papira te za izbacivanje papira. Partnerima čiji su klijenti tvrtke koje puno rade s papirima bit će osobito koristan senzor za otkrivanje pogrešaka u ulaganju papira jer trenutačno otkriva nepravilnosti kao što su iskrivljenja uzrokovana zaglavljenim papirom, i odmah zaustavlja ulaganje radi sprječavanja oštećivanja dokumenata. I senzor za izbacivanje papira ovog uređaja sprječava oštećenje originalnih dokumenata prijavljivanjem neobično dugog vremena prolaza dokumenta kroz uređaj. Senzor se nalazi blizu kontaktnih senzora za slike (CIS-ova) i zaustavlja ulaganje deaktiviranjem valjka kad ulazni rub dokumenta ne prijeđe senzor za izbacivanje papira u određenom vremenu. 

Sve te funkcionalnosti partnerima značajno smanjuju tekuće troškove održavanja jer uređaj ne pati od brojnih čestih problema povezanih s uredskim skeniranjem dokumenata.

imageFORMULA DR-M260 od partnera ne iziskuje pružanje iscrpne obuke jer nudi LCD upravljački zaslon koji se lako koristi. Jasan i intuitivan zaslon olakšava korisnicima rad s dokumentima, a partnerima skraćuje vrijeme instalacije i postavljanja.

Tim Brosnihan, voditelj proizvoda u tvrtki Canon Europe, komentirao je: “imageFORMULA DR-M260 omogućuje partnerima da izravno odgovore na izazove s kojima se korisnici svakodnevno susreću. Taj uređaj potiče partnere da iskoriste trenutačna znanja i otključaju nove izvore prihoda, nudeći cjenovno pristupačnu, već dokazanu te pouzdanu tehnologiju kako bi sebi i svojim korisnicima priskrbili najveću moguću vrijednost.“ 

Canon imageFORMULA DR-M260 bit će dostupan u Europi od kolovoza 2017.

imageFORMULA DR-M260

ugrađeni DR čip koji nudi obradu slika brzinom do 60 str./min ili 120 slika/min

automatski ulagač dokumenata s 80 listova

funkcionalnost provjere dvostrukog ulaganja 

robustan dizajn s velikim LCD zaslonom za rukovanje s 5 redaka

alati za upravljanje skeniranjem uključujući iWEMC i alat za postavljanje upravljačkih programa 

CaptureOnTouch v4 Pro 

Slider1 Slider1
Top