+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon obogatio svoj portfelj skenera dokumenata novim modelom imageFORMULA DR-C230
Oganj 31.08.2017

Canon, vodeći svjetski dobavljač foto i ispisnih rješenja, predstavio je novi skener dokumenata DR-C230 koji se pridružuje njegovoj uspješnoj liniji imageFORMULA. Želeći ponuditi malim i srednje velikim organizacijama izvrsnu vrijednost i performanse, skener imageFORMULA DR-C230 dolazi posve opremljen najnovijim tehnologijama i funkcionalnostima nužnim za jednostavno skeniranje i napredni rad s dokumentima. Uređaj je najnoviji stolni skener visokih performansi za radne grupe u nagrađivanoj seriji tvrtke Canon skenera dokumenata imageFORMULA. 

imageFORMULA DR-C230 temelji se na uspješnom modelu imageFORMULA DR-C240 i kompaktan je, robustan i pouzdan uređaj. Nudi brzine skeniranja do 30 str./min i 60 slika/min te dolazi s korisnim paketom softvera.

Zahvaljujući robusnom mehanizmu uvlačenja, novi skener može raditi s cijelim nizom različitih medija, uključujući skeniranje putovnica debljine 6 mm kroz uvlakač dokumenata kapaciteta 60 listova.

Kompaktni skener imageFORMULA DR-C230 nudi i razne funkcionalnosti napredne obrade slika, uključujući poboljšanja teksta, automatsko popravljanje iskrivljenih dijelova te prepoznavanje usmjerenja, kako bi slike bile iznimno visoke kvalitete, a korisnici uštedjeli što više dragocjenog vremena.

Uređaj dolazi sa softverom Canon CaptureOnTouch Pro, pa se može koristiti za jednostavne trenutne i rutinske transakcijske zadatke skeniranja. CaptureOnTouch Pro uključuje alate za OCR i razdvajanje dokumenata pri masovnom skeniranju te podržava skeniranje na različita odredišta kao što su zajedničke mape, e-pošta, FTP, pisač i aplikacije utemeljene na oblaku. Osim toga, skener DR-C230 dolazi i sa standardnim ISIS/TWAIN upravljačkim programom za operacijske sustave Windows te Mac TWAIN upravljačkim programom za Mac OS.

Skener imageFORMULA DR-C230 dostupan je na svim prodajnim mjestima tvrtke Canon te kod odabranih distributera u Europi od 3. srpnja 2017.

imageFORMULA DR-C230 

brzine skeniranja do 30 str./min / 60 slika/min (jednoprolazno)

mogućnost umetanja različitih medija uključujući putovnice i debele identifikacijske kartice

robustan i pouzdan dizajn 

automatski uvlakač dokumenata za 60 stranica

ultrakompaktne dimenzije

koristan softverski paket koji obuhvaća CaptureOnTouch Pro

učinkovito masovno skeniranje s funkcionalnošću OCR-a

dodaci za korištenje servisa u oblaku za Google Docs, Evernote i SharePointSlider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1 Slider1
Top