+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Vijest

Canon predstavlja Océ ColorWave 9000 – sustav brzog tiska na velike formate u boji namijenjen izradi tehničke dokumentacije
Oganj 19.04.2018

Canon predstavlja novi sustav za masovni tisak na velike formate u boji Océ ColorWave 9000, namijenjen korisnicima iz područja arhitekture, građevine, inženjerstva i proizvodnje (AEC&M). 

U takvim zahtjevnim poslovnim okruženjima Océ ColorWave 9000 nudi optimalnu produktivnost i fleksibilnost omogućujući učinkovit i visokokvalitetan tisak tehničkih dokumenata, GIS karata i materijala za kratkotrajnu promociju na prodajnim mjestima na sustavu za tisak u boji.

Océ ColorWave 9000 koristi tintnu tehnologiju Océ Single Pass i može tiskati na velike medije, omogućujući korisnicima upravljanje vršnim opterećenjima, skraćivanje rokova isporuke i znatno poboljšanje produktivnosti tiska na velike formate.

Sustav dosljedno tiska brzinama od 11,5 A0 ili 16 A1 stranica u minuti bez obzira na slikovne sadržaje, vrstu medija ili uređaj za završnu obradu, a smanjen je i broj ciklusa održavanja.

Uz kapacitet od šest rola, automatski prijelaz s jedne na drugu rolu i poluautomatsko umetanje medija, Océ ColorWave 9000 smanjuje vrijeme rukovanja medijima, dok visoka prediktivnost brzine tiska omogućuje pouzdano i lako zakazivanje zadataka i postavljanje rokova.

Océ ColorWave 9000 nudi najmanju veličinu kapljice (1,2 pikolitra) i najmanju pokrivenost tintom na tržištu, što znatno smanjuje potrošnju tinte bez utjecaja na visoku kvalitetu. Tintna tehnologija Océ Single Pass donosi bogatu lepezu boja, stvarajući izvrsnu pokrivenost sivim tonovima i živahne boje na raznim podlogama, uključujući jeftini papir bez premaza. Pri tisku tehničkih dokumenata ovaj stroj dosljedno nudi veliku preciznost, čitljivost i besprijekorne detalje u razlučivosti 1600 x 1600 tpi.

Kupci mogu birati razna rješenja za rukovanje dokumentima optimizirana za Océ ColorWave 9000, uključujući produktivan CAD tijek rada s velikom količinom dokumenata, poboljšani POWERsync kontroler velike brzine i cijeli niz drugih rješenja Océ koja olakšavaju specijalizirani tisak tehničke dokumentacije.

U kombinaciji s novim slagačem s vrha ponude  Océ Professional 6011/6013, Océ ColorWave 9000 predstavlja kompletno i iznimno produktivno sveobuhvatno rješenje – mogućnosti preklapanja mapa i slaganja dugih dokumenata znatno povećavaju svestranost sustava.

Carel Raijmakers, direktor Odjela industrijskih i produkcijskih rješenja, potrošnog materijala za slikovne uređaje za  područja arhitekture, građevine, inženjerstva i proizvodnje i TDS u tvrtki Canon Europe, komentirao je: “Océ ColorWave 9000 specijalizirana je tehnologija za tehničku dokumentaciju velikog formata koja korisnicima nudi željenu produktivnost kako bi ostali konkurentni na propulzivnom tržištu rješenja za područja arhitekture, građevine, inženjerstva i proizvodnje. Uskoro će to biti tehnologija bez koje se ne može u okruženjima masovne proizvodnje tehničke dokumentacije i karata. Istinska produktivnost ne mjeri se brzinom jedne komponente, nego cjelokupnim putem od predaje zadatka do isporuke složenog dokumenta. Upravo tu Océ ColorWave 9000 doista briljira kao sveobuhvatno rješenje. Njegov softver, rukovanje medijima, korisničko sučelje i slagač stvoreni su upravo po mjeri krajnjeg korisnika te njegovih primjena i tijekova rada.“

Europska premijera uređaja Océ ColorWave 9000 bit će na sajmu FESPA 2018 (Messe Berlin, od 15. do 18. svibnja 2018, paviljon 3.2, štand A40/B40), gdje će biti predstavljen na djelu s novim slagačem Océ Folder Professional 6013, tako da će posjetitelji moći vidjeti sveobuhvatno rješenje.
Slider1
Top