+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Blog

blog

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

Andrea Buljan 04.03.2019

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

blog

Kako Vam možemo pomoći da se pripremite za radno mjesto budućnosti

Andrea Buljan 29.08.2018

Digitalna transformacija nužna je u svakoj djelatnosti. Oslobađanje od nepotrebnih fizičkih dokumenata i prelazak na poslovanje "paperless" više ne predstavljaju luksuz već su osnova učinkovitog i transparentnog poslovanja u današnjem poslovnom svijetu.

blog

Sigurnost podataka mora biti prioritet

Ana Škeva 30.07.2018

Tvrtke moraju početi uvoditi procese koji štite njihove podatke te zaposlenicima pružaju fleksibilno i zaštićeno radno iskustvo.

blog

Koje su prednosti najma printera, multifunkcijskih i fotokopirnih uređaja?

Ana Škeva 22.09.2017

Ugovaranjem najma printera, multifunkcijskog ili fotokopirnog uređaja sve navedeno postaje briga Ognja, a vi se posvetite onome što najbolje radite.

blog

Upravljanje ispisom i ispisnim uređajima

Robert Gluhaković 15.05.2017

Razvoj tehnologije u današnje vrijeme eksponencionalno raste. Svaka tehnologija starija od 6 mjeseci više se ne smatra novom tehnologijom. Kako je sve manje mogućnosti ponuditi nešto novo u segmentuhardverskog dijela, sve više truda i pozornosti pridaje se softverskimrješenjima.

blog

Kakav printer, fotokopirni ili multifunkcijski uređaj je idealan za vašu firmu?

Ana Škeva 07.03.2017

Jedna od pogodnosti života u 21. stoljeću zasigurno je i lakoća dostupnosti informacija. S druge strane, ponekad je pravi izazov profiltrirati te iste informacije, odrediti prije svega koje su vjerodostojne, a samim time nama i bitne. Upravo ta lakoća dostupnosti informacija rezultirala je da danas krajnji korisnik preko 80% kupovnog ciklusa prođe sam prije nego što kontaktira potencijalnog prodavatelja.

blog

Ne znate što se dogodilo s Vašim printerom ili multifunkcijskim uređajem?

Ana Škeva 28.02.2017

Printer, fotokopirni ili multifunkcijski uređaj vrlo su često neophodna sredstva za rad za mnoge radne okoline. S obzirom na to da imaju važnu ulogu u uredu, vrlo je bitno spriječiti njihove kvarove te ih redovito održavati kako bi ste u svakome trenutku imali pouzdan uređaj.

Top