+385(1)3098 111
+385(1)3098 222

Blog

blog

Što je MPS ili Managed Print Service?

Oganj 04.06.2019

MPS ili Managed Print Service, termin koji sve češće čujete u svome poslovnom okruženju, a kompanije oko vas se hvale da su na osnovu MPS-a ostvarile velike uštede, no niste sigurni znate li što je to zapravo i može li to uistinu pomoći i vašem poslovanju?

blog

5 pitanja koja si trebate postaviti prije kupnje multifunkcijskog uređaja

Oganj 21.03.2019

Vaš stari fotokopirni uređaj se pokvario i neisplativa su daljnja ulaganja u njega ili su vam potrebne neke dodatne funkcionalnosti koje vaš postojeći multifunkcijski uređaj ne podržava? Djelatnici se žale na rad vašeg postojećeg uređaja te kažu da rad na njemu stvara pravu glavobolju ili žele optimizirati svoje radne procese?  Ili možda povećati sigurnost dokumenata unutar organizacije? 

blog

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

Oganj 04.03.2019

3 razloga zašto biste trebali posjetiti ovlašteni Canon servis i nakon isteka jamstvenog roka

blog

Kako Vam možemo pomoći da se pripremite za radno mjesto budućnosti

Oganj 29.08.2018

Digitalna transformacija nužna je u svakoj djelatnosti. Oslobađanje od nepotrebnih fizičkih dokumenata i prelazak na poslovanje "paperless" više ne predstavljaju luksuz već su osnova učinkovitog i transparentnog poslovanja u današnjem poslovnom svijetu.

blog

Sigurnost podataka mora biti prioritet

Oganj 30.07.2018

Tvrtke moraju početi uvoditi procese koji štite njihove podatke te zaposlenicima pružaju fleksibilno i zaštićeno radno iskustvo.

blog

Koje su prednosti najma printera, multifunkcijskih i fotokopirnih uređaja?

Oganj 22.09.2017

Ugovaranjem najma printera, multifunkcijskog ili fotokopirnog uređaja sve navedeno postaje briga Ognja, a vi se posvetite onome što najbolje radite.

blog

Upravljanje ispisom i ispisnim uređajima

Oganj 15.05.2017

Razvoj tehnologije u današnje vrijeme eksponencionalno raste. Svaka tehnologija starija od 6 mjeseci više se ne smatra novom tehnologijom. Kako je sve manje mogućnosti ponuditi nešto novo u segmentuhardverskog dijela, sve više truda i pozornosti pridaje se softverskimrješenjima.

blog

Kakav printer, fotokopirni ili multifunkcijski uređaj je idealan za vašu firmu?

Oganj 07.03.2017

Jedna od pogodnosti života u 21. stoljeću zasigurno je i lakoća dostupnosti informacija. S druge strane, ponekad je pravi izazov profiltrirati te iste informacije, odrediti prije svega koje su vjerodostojne, a samim time nama i bitne. Upravo ta lakoća dostupnosti informacija rezultirala je da danas krajnji korisnik preko 80% kupovnog ciklusa prođe sam prije nego što kontaktira potencijalnog prodavatelja.

blog

Ne znate što se dogodilo s Vašim printerom ili multifunkcijskim uređajem?

Oganj 28.02.2017

Printer, fotokopirni ili multifunkcijski uređaj vrlo su često neophodna sredstva za rad za mnoge radne okoline. S obzirom na to da imaju važnu ulogu u uredu, vrlo je bitno spriječiti njihove kvarove te ih redovito održavati kako bi ste u svakome trenutku imali pouzdan uređaj.

Top